Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafirek...

Chcialabym miec dziecko ale...lubie swoja prace

Polecane posty

Gość szafirek...

I ciezko mi zdecydowac sie na ciaze i dziecko, mimo, ze bardzo bym tego chciala. no ale szkoda mi zostawiac prace na kilka miesiecy... ma ktos podobnie? boje sie, ze nigdy sie nie zdecyduje. i w sumie to chcialabym wpasc ale jakos nie moge:P czy jest w ogole cos takiego jak odpowiedni czas na dziecko??

Gość takszczarze to zaden czas
nie jest odpowiedni we wspolczesnym swiecie . Ale kobiety jakos kombinuja i i tak rodza (ja tez):)

Gość Lavinia2007
Nigdy nie ma odpowiedniego czasu na dziecko:) powiem ci tak, czas szybko mija i te kilka miesięcy które spędzisz w domu też miną.........może okazać się nawet, że wcale nie chcesz wracać do pracy:)Ale może jeszcze tak bardzo nie chcesz tego dziecka? skoro masz taki problem

Gość szafirek...
mysle ze troche jestem wygodna i dlatego ciezko mi zrezygnowac z pracy... ale tak czy siak chcialabym miec dziecko.. moze przeraza mnie porod, sama nie wiem...

juz Ci odpowiadam.Wg.mnie nigdy tego czasu nie ma.I nie prawda jest, ze trzeba najpierw cos w pracy osiagnac a dopiero o dziecku myslec.Mozna miec super prace, super stanowisko i szybko z niej wyleciec.Teraz gdy jest taka niepewnosc co do zatrudnienia.Mozna tez odchowac troszeczke dziecko i z pomoca rodziny sprobowac wrocic na rynek pracy.Trudne ale nie niemozliwe.Na nasze zycie wplyw mamy nie tylko my sami ale wszystko ,co sie dzieje w okol. Nie martw sie.Jak zapragniesz macierzynstwa , odstawisz te dylematy w kat.

Gość gość
lpemJqci2ZmoFrkuW1YJPiPK