Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbn fgm

prezent dla faceta

Polecane posty

Gość cvbn fgm

co kupujecie? ja za cholere nie moge wymyslic, moj wszystko ma, a nawet jak czegos nie ma to ma okreslone wymagania, ktorych ja nie znam :o lubi silownie,,judo, bilard, elektronika, samochody, nowinki techniczne, komputery- za cholere nie ma mu co wybrac bo wszystko juz ma praktycznie :o no i prezent musi byc praktyczny, zadne tam cos do postawienia, zjedzenia itp :o

Gość piłkarzyki

Gość cvbn fgm
pilakrzykow nie lubi :P nie jest sentymentalny i romatyczny, albumy ze zdjeciami odpadaja, bielizna (zarowna dl amnie jak i dla niego) tez odpada, generalnie to musi byc cos niepospolitego juz tyle stron z prezentami przeczytalam, tyle watkow i nic :o

Gość cvbn fgm
a do tego nie pije, nie pali, (nie cpa:P) komorke ma nowa ze wszysktkimio bajerami, w gry nie gra, glosniki i inne czesci komputerowe ma dobrej jakosci, auto wyposazone, gadzety typu pendrive, mp3, sluchawki mamy chce kupic sobie dobra myszke ale on najpierw musi ja podotykac, zobaczyc jak lezy w dloni a to musi byc niespodzianka...

Gość moratl kombat
Z prezentem dla faceta nie ma problemu. Jak lubi siłownię, judo, samochody i ogólnie pojętą adrenalinę, to szukaj tu: http://www.surpriseme.pl/za-kierownica.html Na półce się tego postawić nie da, a czy jest praktyczne, to trzeba sprawdzić w praktyce :) Lepiej mi powiedzcie, co kupić rodzicom faceta :/ ?

Gość cvbn fgm
nie ma problemu? :D jego kompletnie nie kreca takie rzeczy, samochody lubi w sensie grzebac w nich (w szczegolnosci elektronika), a takie wyscigi i quady go nie kreca :D z prezentow ktore dostal: 2tomy ksiazek ktore kiedys chcial sobie kupic dlugopis watermana odziez na mniejsze okazje typu dzien chlopaka (pasek, koszule, bluzy, bokserki) kolacje ze swiecami, romatyczne wieczory musi to byc cos na co sam by nie wpadl, wiem ze on mi cos kupil prkatycznego i cos fajnego, a ja nie moge byc dluzna

Gość cvbn fgm
bluetooth tez nie bedzie uzywal, poza tym czesto zmienia telefony (czasem nawet 3 razy w roku...) no mowie to on jest cholernie nietypowy :o

Gość cvbn fgm
a dla "tesciow" no zalezy co lubia, moj jest wedkarzem i lubie elektronike, tesciowa jest chora wiec pewnie cos w tym keirunku, ewentualnie cos ladnego stylizowanego- lampe, mebel czy cos

Gość cvbn fgm
aha- lubie ksiazki SF ale tez nei wszystkie, sporo ich czytal (oist tez kupil sobie jakas) i nie chcialabym kupic cos co juz przeczytal. plyty itp- odpada calkiem wszystko am nadysku, to samo filmy moglby byc koncert- ale ta grupa obecnie nie ma koncertow w europie:o

Gość erteeee
o ja pierdolę. a czy to takie wazne? czy taki wazny jest prezent??? :o

Gość erteeee
kup mu co kolwiek symbolicznie... liczy sie pamiec! ja sie uciesze nawet z czekolady.. co za roznica, wazne ze bedziemy razem. a jak bede chciala cos praktycznego i cos czego bardzo chce to sobie sama pojde i kupie! tak samo facet, sam wie czego chce najlepiej wiec jak go przypili to pojdzie i sobie kupi.

Gość cvbn fgm
tak, taki jest wazny bo to prezent swiateczko-urodzinowy :o a ty co, nie kupujesz nigdy rezentow nikomu? :o

Gość cvbn fgm
myslicie ze facet ucieszy sie z wypasnego zestawu np jakis narzedzi? :D lubi wszystko naprawiac, zawsze brakuje mu kasy na takie wlasnie akcesoria porzadne...

Gość nie kupuj chińszczyzny