Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsilna25

CZY TO MOLESTOWANIE W PRACY?

Polecane posty

Gość Bezsilna25

Witam. nie wiem co mam robić. Już mam dosć. Mój kolega z pracy od pewnego czasu "zaczepiać". Jak siedzimy na przerwie przy stole to niby przypadkiem położy mi rękę na kolanie. albo niby przypadkiem się o mnie otrze jak przechodzi obok mnie. a najgorsze jest to że parę razy dotknął mnie w miejsce ibntymne. dostał już parę razy ode mnie w pysk, ale to nie działa. Mówiłam mu żeby dał mi święty spokój. mówiłam to mojemu mężowi ale powiedział że najpierw mam to powiedzieć mojemu przełozonemu w pracy a jak to nie podziała to dopiero on zaeaguje. Wszyscy się ze mnie śmieją. nie wiem co mam robić. POMÓZCIE

Gość masz męża
d_u_PKA

Gość Bezsilna25
już nieaktualne moi drodzy. pokłóciłam się z moim mężem - dupkiem. premii nie dostał i mi nie kupi obiecanej sukni na sylwestra. właśnie się myję i idę na sex do tego kolegi. skoro chętny? on nieżle zarabia

Gość Bezsilna25
Mam męża wiem i mówiłam mu o tym.. ale ja chcę sobie sama z tym poradzić..

Gość Bezsilna25
"Bezsilna25 już nieaktualne moi drodzy. pokłóciłam się z moim mężem - dupkiem. premii nie dostał i mi nie kupi obiecanej sukni na sylwestra. właśnie się myję i idę na sex do tego kolegi. skoro chętny? on nieżle zarabia" TO NIE JA NAPISAŁAM. kTOŚ SIĘ PODSZYŁ. NIE WIE M CO ZA PALANT ALE NAJWYRAŹNIEJ LUBI JAK GO KTOŚ OBMACUJE