Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasasa

myślę o...

Polecane posty

Gość tasasa

INNYM... :( jestem w związku od siedmiu miesięcy z chłopakiem którego chyba nie kocham :( ale chodzi mi o to, że kiedyś dawno poznałam chłopaka ja spodobałam się jemu a on mi... tak bardzo sie w nim zakochałam...nawet nic sie nie zaczęło i musiało sie to skoczyć :( on po dwóch miesiacach powiedział że ma dziewczynę... był to szok dla mnie usunęłam się z życia jemu...on nie chciał juz mnie.... Nasze kontakty po jakimś czasie znow sie zeszły, zaczeliśmy jak dawniej znajdowac w nas miłość... ale ja juz miałam chłopaka. On próbował mnie od niego uwolnić żaliłam sie jemu on mi doradzał ale wiedział dobrez tak jak ja że mój związek z innym nie ma sensu bo ciagle przez niego płacze mówił że nie może sie patrzyć na to jak cierpię mimo tego że wiedziałam że będę miała do kogo wrocić nie rozstałam się z moim chłopakiem. Już ponad miesiąc nie mam z nim żadnego kontaktu przestał pisać rozmawiać zaczął mnie ignorować :( nawet cześć mi nie mówi ... totalna ignorancja... jest mi strasznie przykro! teraz gdy widzę go w towarzystwie innych dziewczyn ogladam jego zdjecia z innymi .... to cos mnie sciska w środku! :( jeszcze niedawno powiedział że kocha że nigdy nie spotkał nikogo takiego jak ja, że przy mnie czuje szczęście..a ja? Zostałam z moim obecnym chłopakiem ktorego nie kocham :| jest mi zle w moim związku ...:( powiedzcie czy da się odbudować to co straciłam? on nie chce mnie znać chce zapomniec o mnie a ja tak bardzo chcę z nim byc czuć się szczęśliwa!! Proszę o porady ...

Gość Bella Cullen
Et moi, je pense a mon Edward:D:P

Gość Edek The Wempajer
Belka, weź już spierdalaj, znudziło mnie się ruchanie Ciebie 🖐️

Gość ja pierdolexD
edek the wempajer:D