Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalalalallaa

czy mogę być w ciąży??

Polecane posty

Gość szalalalallaa

brałam tabletki zazwyczaj regularnie czasem to była zwłoka jeden dzień lub pare godzin mam mdłości wymiotuje ..nie jem od tygodnia nawet kawę zwymiotuje jak robiłam test dwa tygodnie temu to wyszedł negatywny.mam wyczulony węch..poprostu czuję zapachy 4 razy mocniej.piersi minimalnie mnie bolą i są twardsze ale to też może być przed okresem

Gość szalalalallaa
no tak ale wymioty występują w około 6 tygodniu a jak robiłam 2 tygodnie temu wieczorem to wyszło negatywnie

Gość szalalalallaa
zresztą idę jutro do ginekologa najbardziej się boję jak mi powie że nie jestem :( bardo chciała bym już mieć dzisiusia

Gość szalalalallaa
dzidziusia miało być:)

Gość szalalalallaa

Gość szalalalallaa

Gość jojojka20
skoro chcesz dziecko to po co tabletki bralas??

Gość szalalalallaa
bo doszliśmy do wniosku facetem ze jeszcze poczekamy troszkę,a potem po wspólnych rozmowach stwierdziliśmy że mogło by już być więc ja chciałam dokonczyc opakowanie bo zostało mi pare tabletek ale brałam różnie a z facetem kochałam się codziennie

Gość jojojka20
a ile masz latek:)??

Gość szalalalallaa
20

Gość jojojka20
jestescie malzenstwem?? ja w sumie tez niedlugo 20 bede miala i jak podejrzewam ze jestem w ciazy to strasznei sie boje, w czasem mysle ze jesli to by bylo chlebem powszednim ze 18stki juz maja dzieci tak jak kiedys to tez bym chciala ale moi rodzice tacy sa ze najwpierw nauka, studnia, praca, malzenstwo i potem dopiero dziecko.

Gość szalalalallaa
nie jesteśmy narazie nam to nie jest potrzebne ale bardzo dużo razem przeszliśmy i bardzo się kochamy...a co do opinii rodziców czy innych.to nie oni będę łożyć na dziecko tylko ja i mój facet jesteśmy dziecku w stanie zapewnić dużo i to ja donosze i urodzę i wychowam razem z moim facetem.Więc jakoś opinia tego co kto sądzi mnie nie interesuje:)

Gość szalalalallaa
zastanawia mnie to że moja koleżanka miała normalnie okres przez 3 miesiące ciąży i testy wychodziły negatywnie a ona była w ciąży..miała oczy jak dwie piłki ja wyszła z usg:)

Gość szalalalallaa
zastanawia mnie to że moja koleżanka miała normalnie okres przez 3 miesiące ciąży i testy wychodziły negatywnie a ona była w ciąży..miała oczy jak dwie piłki ja wyszła z usg:)

Gość szalalalallaa
moja znajoma miała okres przez pierwsze trzy miesiące ciąży i robiła testy dwa wyszły negatywnie...jak poszłam na usg to miała oczy jak dwie piłki bo nigdy w życiu by się nie spodziewała że takie cuda się dzieją:)

Gość szalalalallaa

Gość szalalalallaa

Gość szalalalallaa
co się dzieje z tym forum wiadomości się wysyłają po 5 razy i nie chce się logować strona:)

Gość szalalalallaa

Gość powiem ci tak ze test
wykonuje sie rano nbie wieczorem poza tym masz objawy podobne do ciazy nie radze nastawiac sie na wiele bo jednak tabletki to tabletki ale zycze ci tego bobasa

Gość szalalalallaa
wiem że jest nadzieja dlatego niemogę się doczekać wizyty u ginekologa

Gość jak sie jest w ciazy to ma
sie apetyt lub wogole sie nie ma.maszten jeden objaw no i wymioty a zwaroty glowy?

Gość szalalalallaa
jakas wogole dziwna jestem z tym apetytem mnie dziwi bo ogólnie jem dużo..a zawroty są czasem kręcenie się w głowie osłabiona jestem

Obiawy masz typowe do ciąży.Ja odstawiłam tabletki(miesiaczka mi sie spoznia),ale niestety w ciazy nie jestem.I czasami lepiej zabardzo sie nie nastawiac ze jest sie w ciazy ja sie nastawilam,a jak zobaczylam test negatywny to sie poplakałam bo nie to chcialam zobaczyc.Troche smieszne zze sie poplakalam ale taka juz jestem

Gość szalalalallaa
KajkaaaK wiesz mi się wydaję że kiedy lekarz mi jutro powie że nie jestem to także się popłaczę..

Gość szalalalallaa

Gość szalalalallaa

Gość szalalalallaa

Gość szalalalallaa