Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalalalallaa

czy mogę być w ciąży??

Polecane posty

Gość szalalalallaa

Gość szalalalallaa

Gość mozliwosc ciazy jest
prawdopodobna jesli nie mozesz sie doczekac to zrob test rano

Gość mozliwosc ciazy jest
aha i jeszcze jedno jesli nie bedziesz w ciazy to zrob badania o moga to byc inne powazne problemy

Gość szalalalallaa
o jeszcze topik żyję ja nie mogę spać od 6 rano a lekarz dopiero na 14!! tak się denerwuję

Gość szalalalallaa

a nie czytalas na ulotce ze jak sie spoznisz z tabletka 1 dzien to musisz przez 7 dni uzywac zabezpieczenia dodatkowego? doczytaj to..u mnie 1 objaw ciazy byl w 6 tygodniu: powiekszenie i bolesnosc piersi i odruchy wymiotne;)

Gość szalalalallaa
Lenasl ale skoro tabletki biore od 3 miesięcy i zazwyczaj brałam regularnie pamiętam parę sytuacji że spóźnienie było jeden dzień i w ten dzień kochałam się z facetem i kochaliśmy się też w tej przerwie 7 dniowej bez zabezpieczenia ale jeśli robiłam test niedawno wyszedł pozytywny to mnie zastanawia bo jeśli jestem to powinien wyjść pozytywny

Gość szalalalallaa
i te tabletki pominięte brałam zawsze

Gość szalalalallaa
i była jedna sytuacja kiedy miałam tą przerwę 7 dniową i 8 dnia miałam wziąć tabletkę ale nie wzięłam bo nie wykupiłam i wzięłam na drugi dień koło 11 ale tej nocy kochałam się z moim facetem

mimo ze bralas pominie3ta tabletke to jezeli spoznilas sie o dzien skutcznosc jest i tak mniejsza wiec moglaas zajsc w ciaze. co do testu to nie nalezy imm ufac do konca...staralam sie z mezem o dziecko. ostatnia proba przypadla na 19 sierpnia, odliczylam 10 dni i zrobilam test. testy a[tekowe wskazuja ciaze w 6 dobie od zaplodniena...moj test wyszedl UJEMNIE. Pobralam sobie BETA HCG-wynik W NORMIE. Jednak 13 wrzesnia ponowilam test z powodu bolu piersi i doruchow wymiotnych i zobaczylam DWIE KRESKI. Beta HCG wskazal na 6 tydzien ciazy. Tak wiec jak widzisz testy zawodza.

wczesniej wydawalam setki na testy bo starajac sie o dziecko non stop czulam ze to JUZ i wydwalo mi sie ze mam mdlosci czuje zapachy i inne takie a okazywalo sie ze to taka kobieca psychika ...a w ciazy nie bylam. Moze masz tak samo?

Gość szalalalallaa
lenals no ja już się pogubiłam.i też nie wiem czy sobie wmawiam i działa psychika ale martwi mnie to bo to za długo trwa bo to nie pierwszy czy drugi dzień

Gość szalalalallaa
już nie długo:) no ponad dwie godzinki i idem:) dowiem się wszystkiego i nie będę gdybać jak stara baba

Gość szalalalallaa
:) lekarz przyjmował od 14 dziś ale zadzwoniła mi koleżanka że przyjmuję jedna DO 14.więc biegiem do niego...i dowiedziałam się że jest na urlopie do końca roku:) więc muszę się wstrzymać i iść prywatnie dziś od 16

Gość IzkaKatowice
Hey dziewczyny..Biore tabletki logest.17stego polknelam ostatnia tabletke 2 opakowania..dzis jest 20 a ja nadal nie mam krwawienia ktore ma wystapic w tych 7 dniach ;/.. strasznie sie denerwuje bo kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia (lecz nie konczyl we mnie..) i bralam przy tym poczatkowe antybiotyki bo bylam chora ..Dodam tez ze Przy 1 opakowaniu mialam ciagle uplawy i krwawienia lecz przy tym opakowaniu ktore wlasnie skonczylam bylo wszystko dobrze.. mimo to ze jest jeszcze 5 dni przerwy bardzo sie denerwuje.. po ilu dniach przerwy wy dostajecie krwawienia ? pomocy.

Izka ja dostaje zwykle okres po 4 dniach od połknięcia ostatniej tabletki także poczekaj jeszcze chwile. A masz jakies objawy które mogłyby wskazywać na to ze masz dostać okres ? Ja zazwyczaj czuje takie lekkie pobolewanie brzucha w dolej części ale nie zawsze . pozdrawiam :)

Gość IzkaKatowice
Właśnie wczoraj dostalam okres o godz 5.34 rano :D obudzil mnie dziwny bol brzucha , poszlam do ubikacji patrze a tam krwawienie ;)) czyli tez na 4 dzien dostalam . Dziekuje za Twoja odp ;* pozdrawiam !