Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summervalentina

co na sylwestra? doradżcie

Polecane posty

Gość summervalentina

wybieram się na sylwestra w gronie przyjaciół (wynajmujemy bar) i nie za bardzo wiem jak się ubrać;/ mam 165 wzrostu noszę rozmiar 38. Może mi coś doradzicie?

Gość summervalentina
up

Gość summervalentina
no tak ale to sylwester taki bardziej "lajtowy" średnia wieku ti ok 22 lata a nie chciałabym wyjść na sztywniarę. Myślałam raczej o tynice i leginsach skórzanych ale nie wiem czy mi będą pasować do figury. Buty już mam, szpilki na platformie z 11 cm obcasem

22 lata to dorosł a kobieta. nie ma nic "sztywnego" w wystzralowej sukience i mega szpilach. WQ koncu to jedna z nielicznych okazji (dla wielu ludzi) kiedy mozna sobie pozwolicna taki look. Legginsy / spodnie skorzane (zwlaszcza te typu wet look) beda teraz pewnie oblegane na imprezach sylwestrowych i musisz miec do nich nienaganna figure. No chyba, ze zalozysz jakas dluzsza tunike zakrywajaca ty6lek czy uda, ale takie polaczenie mi sie nie podobaja.

Nie czarujmy się, najważniejsze są dodatki. Nic Ci z pięknej sukienki, jeżeli będziesz "łysa" na szyi, rękach... Ja już doszłam do takiego momentu, że dobieram ubiór pod dodatki :P Ostatnio kupiłam sobie zegarek Locmana ( http://www.minuta.pl/exec.php?C=Sz2&P3=wszystkie&P2=&ESID3=7510007&S1=PRODUCENT&ESID1=7510319&S2=KOLEKCJA_Locman&ESID2=0&LL=0 ) i oszalałam na jego punkcie. W przyszłości kupię chyba jeszcze jeden, żeby mieć jakąś alternatywę :)

Gość Carmen ...
Moim zdaniem najwazniejsze to wyglad ... Wtedy mozna cokolwiek zalozyc ... i bedzie extra..

Gość Carmen ...
I odwrotnie najdroższa kiecka się nie sprawdzi przy uchybieniach figury ... nędznej cerze, włosach itd.

Gość TO JEST TUNIKA
okropnosc!!!

Ja zdecydowałabym się na jakąś "odjazdową" sukienkę- zawsze się sprawdza. Ja znalazłam oryginalną sukienka Cavalliego ekstrawagancko.pl/sklep/product_info.php?cPath=31_46&products_id=44 w naprawdę super cenie. Jak szaleć to szaleć

Gość a jakiej firmy
tunika???!?!?!? dj spokoj! zaqloz jakas fajna sukienke...

Gość do pieprzowa
a te rurki tez beda skórzane ?

Gość karoolek..............
przy tym wroscie rozmiar 38 to ty jestes grubasek !! załuz cos co bedzie ukrywac fałdki itd. nie masz zbyt wiele do załozenia ! by wygladac dobrze . ale sie nie pzrejmuj sa rozne gusta ! ja preferuje przy tym wzroscie rozmiar 34 - wiec sama rozumiesz

Gość Pablllo
skoro sądzicie że ona jest grubasem to coś z wami nie tak! załóż dziewczyno te leginsy i kuś:)