Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie i Tak

szykanowanie w szkole

Polecane posty

Gość Nie i Tak

i co mozna zrobic, prosze o rade.

szykanować osoby które nas szykanują jak kuba bogu tak bóg kubie oko za oko, ząb za zęba tępić takich dewiantów!!!

Gość wiem co czujesz bylam szykanow
na ponizana bita przez 8 lat w podstwaowoce jak powiedzialam rodzicom oni pogadali z wychowawczynia ktora powiedziala ze nie nic nie zrobi bo to chlopcy z bogatych rodzin i oni maja zachowanie wzorowe i ze musze to przetrwac potem ci chlopcy dzwonili na tel domowy grozili wyzywali bili mnie bardziej przychodzili pod moje drzwi (mieszkam w bloku) koali je itd rodzice otwarli i mowiaa ze maja przestac a oni ze nie bo nic im nie zrobimy bo oni sa bogaci a my biedni i oni kazdego podplaca rodzice poszli do dyrkcji a ta tylko wzruszyla ramionami mieskzam w malym miasteczku inna szkola jest 20 km dalej

Gość Nie i Tak
no tak tylko to ze ja nie mieszkam juz w polsce i chodze do szkoly z niemcami a oni sa okropni caly czas przesladuja polakow nie wiem co mam robic nie mam juz sily i jest mi bardzo przykro

wiem co czujesz bylam szykanow współczuję Ci kochana. Sama pracuje w szkole i widzę co sie dzieje. Takich gówniarzy, którzy szykanują inne, spokojne i wrażliwe osoby trzeba tępić,a z doświadczenia wiem, ze dyrekcja i nauczyciele wolą nie widzieć, bo niedotyczy to bezposrednio ich lub ich dzieci, a taka szykanowana osoba przechodzi prawdziwy dramat.

Gość Nie i Tak
dystynsuja sie odemnie nawet nie wiem dlaczego nie rozmawiaja ze mna i kiedy chce cos powiedziec przerywaja mi albo ignoruja co ja möwie poprostu nawet nie sluchja nie mam kolezanek mam tego dosc i nie wiem jak sobje z tym poradzic.

powiedz im zeby spierdalalal-napewno zrozumia to slowo i powiedz ze hilter kaput a potem moze znajdz jakis innych polakow w tej szkole i sie z nimi zgadaj skumpluj

Gość Nie i Tak
o to chodzi ze w naszej szkole nie ma prawdziwych polakow tylko tacy co niemca w dupsko wchodza rozmawialam z nimi i oni wiedza bardzo dobrze co sie dzieje ale niestety dalej im w dupsko wchodza jestem naprawde zawiedzona i teraz siedz i placze bo jutro nie mam ochoty do tej budy isc takie dwie upatrzyly sobje mnie i wiem co jutro bedzie az sie boje

muisz znalezc sobie kolezanki a je ignorowac tylko ignorancja ci pomoze i nie przumuj sie nimi ile masz laT?

Gość Nie i Tak
czy ktos moze mi poradzic jak wyjsc z takiej sytuacji jak sobje z tym poradzic oczywiscie bez bijatyk