Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofelia88888

POMOCY

Polecane posty

Gość ofelia88888

Mój narzeczony w towarzystwie obcych kobiet przedstawia mnie i traktuje jak koleżankę, bylismy na szkoleniu i w stosunku do obcych osób - kobiet, zachowywał sie lepiej niz w stosunku do mnie - swojej Narzeczonej!!! zamiast mnie przedstaiwć jakos i traktować lepiej, czulam sie w tym towarzystwie Najgorsza Najbrzydsza Najmniej atrakcyjna kobiet Przez to jak sie w stosunku do mnie i reszty obych kobiet zachowywał, nie chodzi mi o zazdrość ale oto, że ktoś po 8latach nie potrafi TRAKTOWAĆ lepiej mnie niż jakieś obce atrakcyjne cipy, prosze o pomoc, miał być śłub ale ja tego nie widzę...

Gość ma cie w dupie - proste
🖐️

hmm, może z nim o tym porozmawiaj...ja Ci powiem tak, w moim byłym związku było tak samo, na nic nie zdał się płacz, tłumaczenia itp. czułam się dokładnie tak samo jak Ty, facet oglądał się za każdą różową lalą... bolało. Moja niska samoocena sięgała najwyższych granic... gdy z nim zrywałam, wszystko zmieniało się na chwilę. W końcu odeszłam definitywnie i dziś mam męża, który codziennie powtarza mi jaka jestem piękna, szczypie mnie po pośladkach i masuje piersi gdy robię obiad czy sprzątam, czuję się po prostu kobietą...

hmm, może z nim o tym porozmawiaj...ja Ci powiem tak, w moim byłym związku było tak samo, na nic nie zdał się płacz, tłumaczenia itp. czułam się dokładnie tak samo jak Ty, facet oglądał się za każdą różową lalą... bolało. Moja niska samoocena sięgała najwyższych granic... gdy z nim zrywałam, wszystko zmieniało się na chwilę. W końcu odeszłam definitywnie i dziś mam męża, który codziennie powtarza mi jaka jestem piękna, szczypie mnie po pośladkach i masuje piersi gdy robię obiad czy sprzątam, czuję się po prostu kobietą...