Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester 2009 - 2010

Sylwester we dwoje...

Polecane posty

Gość sylwester 2009 - 2010

Postanowiliśmy z facetem jak co roku spędzić sylwestra tylko we dwoje (nie lubimy imprez gdzie wszyscy piją do upadłego i robią "bydło" :p) chciałabym żeby nie było nudno, obejrzymy jeden film, wypijemy szampana, zjemy coś ale co jeszcze? może macie jakieś pomysły na atrakcje w sylwestra w domu? Nie wiem co jeszcze możemy robić? Nie chce żeby było nudno, chciałabym zrobić mu jakąś niespodziankę tylko nie mam pomysłu :( Mieszkamy ze sobą od dwóch lat i ciężko wymyślić coś oryginalnego :p

Gość nhan con
a co ja mam powiedziec? moj narzeczony ma w sylwka urodziny!:) i tez nie wiem jak zaplanować ten dzien:)

Gość yyyyga
ja tez spedzam sylwestra z chlopakiem.. i mam ten sam problem.. co zrobic - by nie bylo nudno..

:) zajmjcie sie soba:P a poza tym wyglupiajcie sie, bawcie:) jejku no nie wiem jak mozecie sie bac ze ze swoim chlopem sie bedziecie nudzily:D

Gość yyyyga
po 5 latach bycia razem, uwierz.. ze czlowiek zaczyna sie bac;)

hmmm my z moim gry lubimy :P na ps3:P to moj kupil quizz taki zajebisty:P ale do nas wpada znajome malzenstwo:) a poza tym nie mamy czasu sie ponudzic tak normalnie wiec byloby milo zwolnic chociaz w sylwestra. ja to chyba adhd mam:P

Karaoke sobie zrobice! (ultrastar na komputer) :D Albo zagrajcie w alkochinczyka! Albo jakies inne gry :P I zatanczyc mozecie tez :D