Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyga

Pytania rodziców chłopaka! - niezrecznie..

Polecane posty

Gość yyyyga

Glupi temat.. ale w sumie.. ciekawi mnie. Jak wchodzicie do swojego chlopaka/dziewczyny.. i jego rodzice pytaja np CO SLYCHAC co odpowiadacie.. bo moje odpowiedzi typu 'aa dobrze' juz sa nudne.. wiec co mozna odpowiedziec, zeby zrobic takze dobre wrazenie ?

Gość pytanie takie jak odpowiedź
zdawkowe, żeby nie powiedzieć na odczepnego. zwyczajna grzeczność. zostań przy tym co jest, chyba że ich lubisz i lubisz z nimi pogadać. wtedy możesz zacząć opowieść np. od tego że fajne coś tam widziałaś, planujesz jakieś zajęcia typu nauka języka, tańca. zwykła rozmowa. no ale na siłę to nie ma co się wdawać w rozmowy wiec sama oceń jaki masz z nimi kontakt

a moze to z rodzicami cos nie tak..skoro pytaja tylko co slychac?? a w koncu to dorosli ludzie...z pewnym doswiadczeniem wiec dlaczego tylko tak plytkie pytania?

proponuję poszerzyć odpowiedzi do "a dobrze, dziękuję bardzo, a co u państwa?"...

Gość rozumiem Cię dziewczyno
Moja mama pyta mojego chłopaka konkretnie o coś, a jego mama właśnie "Co słychać" i potem główkuj człowieku co powiedzieć ;p

Gość rozumiem Cię dziewczyno
Ale zawsze możesz odp. Dużo nauki/dużo pracy, ostatnio byłaś przeziębiona, ale już ok., a idziecie jutro do kina na film X.. :D

A ja mówię o studiach :D że mam dużo zaliczeń, egzaminów ale narazie się trzymam :P