Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimisia87

mój chłopak mi nie wierzy.

Polecane posty

Mój chłopak mi nie wierzy w to co mówie o mojej przeszłosci. Chociaz że, to jest najszczersza prawda. Co robić Bo bardzo go kocham.

Gość nieciekawa sprawa
Zależy co mu mówisz o tej swojej przeszłości...

Gość to co były za związki że Ci
nie może uwierzyć?

Gość to daj se spokój z takim
tłumokiem.... wpadniesz w depresję i po co Ci to ?

bo na poczatku powiedziałam ze miałam tylko jednego (jesli chodzi o sex) Potem przyznałam sie ze bylo jednak ich 2 I teraz on ciagle mysli ze pewnie był ktos jeszcze

Gość No to mu sie nie dziwie
Po co kręciłaś?

Gość ty glupia tyyyyyyyy
po jaka cholere spowiadasz sie ze zwiazkow z przeszlosci, to Twoja prywatna sprawa a on nie ma najmniejszego prawa Cie rozliczac za to. A jest jeszcze takie madre powiedzenie: sadze cibie wedlug siebie. Wiec to ze on mial niewiadomo ile lasek nie znaczy ze Ty bawilas sie z wieloma facetami. Nie ma nic glupszego niz opowiadac partnerowi o zwiazkach z przeszlosci. Daruj sobie gnojka, jest zalosny i infantylny. Znajdz sobie normalnego faceta.

Gość zawiedziona x3
eh chłopacy tacy są mój rzucił mnie dlatego że jak twierdzi:nie miałam do niego zaufania i romansowałam z innym ... /ja myśle że powinnaś powiedzieć że było ich tylko 2 a ty jesteś 3 i ostatni i go pocałlować ;) prawda ze słodko :)?

Ej dziewczyno dwóch gości to żadna tragedia. Co on prawiczkiem był czy jak?

Gość jajo_pław
taaa dokladnie. baby trzeba ruchac a nie ich sluchac

Gość jajo_pław
no to niech sie wali, dobrze ze dajesz sie ruchac przez roznych facetow. punkt dla ciebie

Gość jajo_pław
moze wyliżesz mi jajka?

To pech. Nie Twoja wina przecież też mógł korzystać wcześniej. Nie chciał jego sprawa ale do Ciebie mieć pretensji nie może. Ewentualnie o to, że go okłamałaś.

No tak Ty to wiesz ale on niestety nie bo już raz go okłamałaś a pewnie też go zapewniałaś, że jest to prawda. Więc on nie wie czy Ci wierzyć czy nie. Oj ciężko będzie

Nie martw się będzie dobrze. Jak Cię kocha, a na pewno tak jest, to mu przejdzie. Ale potrzeba czasu i nie wypominaj mu, że Ci nie ufa jak się zacznie dopytywać o coś 2 razy bo nie będzie pewien czy CI wierzyć. Poprostu spokojnie odpowiadaj zgodnie z prawda i tyle. I czekaj...

A ile czasu minęło od tego? Ja się tak czepiałam mojego przez jakiś miesiąc dosyć często. Później już rzadziej aż w końcu mi przeszło

to nie był błąd,chce aby mój związek był opary na wzajemnym zaufaniu wiem ze raz skłamałam i ciężko będzie teraz to naprawić

A co mają Twoi byli do zaufania? Skoro już chciałaś opowiadać mu o swoich byłych trzeba było być szczerą... Jakby mi facet powiedział ,że przede mną była jedna kobieta,a za jakiś czas powiedział,że 2 to faktycznie bym się zastanawiała ile jeszcze ich tam było ;) Mimo to nadal podtrzymuje swoje zdanie, po co opowiadać aktualnemu partnerowi o byłych partnerach? Bezsensu. To co było minęło, teraz jesteś z kimś innym.

Gość zaufanie to podstawaaa
a ja uwazam ze lepiej mowic bo jesli obecny partner nas naprawde kocha to zaakceptuje pewne sprawy a przypuscmy ktos mial nieciekawa przeszlosc i obecny partner nic nie wie i nagle przez przypadek sie dowie albo w gorszym wypadku starsznie zdziwi czy zawiedzie

no tak ale on nie może zrozumieć tego ze przeszłość się nie liczy teraz tylko to co jest teraz między nami.

Gość ty glupia tyyyyyyyy
to psychol.