Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dor000

Odmówić chłopakowi...

Polecane posty

Gość dor000

Byłabym niezmiernie wdzięczna, gdyby ktoś zechciał zagłębić się w mój problem, bo nie mam u kogo zasięgnąć porady :( Kolega (Bartek) zaprosił mnie trzy miesiące temu na studniówkę. Wtedy mieliśmy bardzo dobry kontakt, cały czas ze sobą rozmawialiśmy, był mi bardzo pomocny, przyjacielskie stosunki. Teraz jednak nie przyjaźnimy się już, kontakt w zasadzie się już całkiem urwał, tylko tyle, że w szkole powiemy sobie "cześć" i rzadko wymienimy ze sobą jakieś słowo. Poza tym zaczął mnie irytować swoim zachowaniem i dziwnym poczuciem humoru, co było główną przyczyną zerwania tej bliskiej więzi. Szczerze nie mam ochoty iść z nim na studniówkę, postrzegam go zupełnie inaczej niż kiedyś, gdyż jest arogancki i zakochany w sobie. Poza tym ostatnio pewien kolega (Adam) pokazał mi, jak bardzo zależy mu, żebym przyjęła jego zaproszenie, poza tym zaprzyjaźniliśmy się. Zna moją sytuację i wie, że zamierzam porozmawiać z Bartkiem. Naprawdę nie mam już najmniejszej ochoty iść z nim, ale nie wiem jak mam mu to powiedzieć. Nie chce go zranić, bo w sumie jest dla mnie miły, ale okropnie denerwuje mnie swoim zachowaniem. Nie chcę mu mówić, że zależy mi bardzo na Adamie, aby pomyślał sobie, że na niego lecę, bo tak nie jest, a zresztą na drugi dzień już wszyscy by mieli od niego taką informację. Z drugiej strony nie mogę mu powiedzieć, że nasze stosunki uległy pogorszeniu, bo zarzuci mi, że to moja wina, albo zaproponuje poprawę, jednak tego jaki jest i tak nie zmieni. Proszę o pomoc

Gość jajo_pław
jestes infantylna jak dziecko. takie laski jak ty to dowód na to, ze was trzeba posuwac ostro a potem wyrzucac z domu, a nie z wami gadac.

Gość dor000
proszę o konstruktywne rady :/