Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojnyłukasz18

ONA nie chce seksu

Polecane posty

Gość przystojnyłukasz18

czesc kobity moze wy mi to wyjaśnicie.jestem z dziewczyna ktora zreszta bardzo kocham od15 roku życia.ona jest 2 lata starsza.mam 18 lat ona 20lat.i ona nie chce sie kochac.mowi ze nie jest gotowa i ze moze za 2 lata bedzie:(

Gość przystojnyłukasz18
WSZYSCY SPIA?

Gość ja nie spie
to rozstancie sie i wroccie do siebie za 2 lata, moze juz z doswiadczeniami i nie bedziesz musial jej rozdziewiczac ani ona ciebie, bo to zadna przyjemnosc.

Gość przystojnyłukasz18
TYLKO ze ja ja bardzo kocham .NIE CHCE SIE ROZSTAWAĆ ALE PO PROSTU MAM JUZ OCHOTE NA SEKS.TO CHYB NIC ZLEGO

Gość przystojnyłukasz18
DORADZCIE COS

Gość karoolek....................
a co tu dradzac !! znajdz inna taką co chce zapewniam cie ze takich mnustwo , a ta nawet jak bedzie kiedys chciała , to bedzie zapewne (choc nie koniecznie) lezec jak kłoda . bowiem temperametn powienien sie juz ujawnic , a tu go ni hu hu nie widac

Gość przystojnyłukasz18
tylko ze ja kocham:(

Gość no to co Ty tu robisz
przystojnyłukasz18.....uszanuj jej decyzję, skoro nie jest jeszcze gotowa.Nic na siłę

Gość przystojnyłukasz18
tylko zaczynam sie zastanawiac czy ona kiedykolwiek bedzie gotowa:(

Gość tez tak mialem
hahahaha 20lat i nie jest jeszcze gotowa ?? Chlopie sprawa jest prosta, ona ciebie nie kocha i jest z Toba z braku laku !!!!! Tez to przezylem, tez bylem zakochany po uszy a po roku chodzenia najwiekszym uniesiem milosnym bylo cmokniecie na dowidzenia. (i ona tez byla starsza, ja 20 ona 22) Tak jakbym siebie widzial. Czlowieku, jak laska Ciebie kocha to poszlaby z Toba na pierwszej randce do lozka (nie robi tego z oczywistych wzgledow) Moja rada, daj se spokoj albo postaw warunek albo sex albo koniec, nie macie przeciez po 15 lat !!! (przypuszsczam ,ze zaproponuje "przyjazn")

Gość przystojnyłukasz18
no wlasnie tego sie boje:(ze kolega powyżej ma racje.u mnie to samo.po roku cmok a po półtora francuz:P

Gość watpliwej urody łukaszu
po pierwsze nie cierpie facetów ktorzy o sobie mowia/pisza "przystojny". oda razu wiadomo że są średni. Po drugie świdczy to o twojej niedojrzałości, żeby nie poweidzieć dziecinności. Moje odczucia sa takie ze nie chce sie z toba przespac bo ona jest kobietą a ty dzieciakiem!!!

Gość łukasz1888
:(

Gość tez tak mialem
francus to naprawde postep, ale skoro nie ma dalszych postepow to cos tu nie gra. Moze nie ma temperamentu, moze nie ma takischh potrzeb, moze sie boi albo Ciebie nie kocha a jestes tylko dla niej doswiadczeniem, zabawka, nie wiem. Ale nic na sile, po prostu brakuje tej tzw. chemi i nic nie poradzisz

Gość watpliwej urody łukaszu
no sory jesli sie przejąłeś, ale sam pytałeś o zdanie. pozdrawiam

Gość tez tak mialem
hahaha dzieciak czy nie, przystojny czy nie, kobiety patrza przeciez na wnetrze faceta !

Gość posłuchaj mój drogi
A może ta dziewczyna ma jakieś swoje zasady oprócz tego, że nie jest jeszcze gotowa? Na mnie też zaczął naciskać były chłopak, kiedy mieliśmy po 19 lat, ale ja nie byłam na to gotowa to po pierwsze. A po drugie chciałam, aby moim pierwszym był mój przyszły mąż. Wtedy nie wiedziałam jeszcze czy to On jest tym jedynym i nie dane było mi się przekonać bo zerwał ze mną. Wydaje mi się, że nie z powodu braku seksu, ale pośrednio może i tak.

Gość łukasz1888
potrzeby to ona ma .bo wiem ze sama to robi bo mi Mowila nawet

Gość do tez tak mialem
dzieciak to jest właśnie we wnętrzu!

Gość posłuchaj mój drogi
Ale jeżeli Ona jest dziewicą i przywiązuje do tego wagę - tzn. nie chce tego zrobić tak po prostu, to nie przełamie się tak łatwo. Może mieć obawy, że bedziecie się kochać a potem ją zostawisz. Ja też się tego bałam wcześniej. Bo niestety jak chłopak ma 18-19 lat to szybko może mu się znudzić dziewczyna albo będzie chciał jeszcze poszaleć z innymi. Wiem, kochasz ją, ale widzisz - były też mnie kochał a potem mu się odwidziało. To była moja pierwsza miłość, ale po prostu potrzebowałam na to czasu i pewności.

Gość tez tak mialem
wiesz jestem informatykiem, czyli kieruje sie logika => dziewczyna ma temperament ale nie chce z Toba sexu =>odpowiedz nalezy do Ciebie (chociaz logika i zachowanie kobiet to dwie rozne rzeczy i dlatego sa one takie fascynujace ...)

Gość łukasz1888
W sUMIE TO jest ona troche niesmiala

Gość bazylina
jak mnie śmieszy to jak faceci z ktorymi kobieta nie chce sie przespac wypowiadaja sie jako znawcy płci pieknej (do pana informatyka to bylo oczywiscie). A tobie łukaszu wytrwałości mimo wszysytko zycze. Nie pomyslales kiedys ze moze warto czekac?

Gość łukasz1888
ALBO po prostu nie kocha mnie:(i jest ze mna z braku laku

Gość łukasz1888
pomyślałem ale czy ona mnie kocha.nawet na całowanie nie zawsze ma OCHOTE

Gość a ja powiem
nie jest gotowa, bo może chce zrobić to z tym jednym jedynym. i dlatego czeka. nie obraź się, ale jeszcze masz mleko pod nosem i na wiele spraw jeszcze właśnie Ty nie jesteś gotowy. i nie stawiaj jej ultimatum albo seks albo rozstanie, jeśli Twoje uczucie jest prawdziwe. a do wszystkich facetów. większość chce mieć dziewicę na żonę, ale wcześniej jeszcze chciałoby się poszaleć. tak się nie da.

Gość bazylina
a czy kobieta to zawsze musi miec na wszystko ochote. Wez pod uwage ze jestescie innymi osobami, ale szanujcie sie nawzajem.

Gość cg2
Czlowieku daj sobie z nia spokoj, bo nawet jesli ona sie kiedys zdecyduje, to seks bedziesz mial raz do roku. I nie sluchaj tych hipokrytek ktore kaza ci czekac, bo one same jakby mialy ochote na bzykanie a ich facet nie, to poszlyby do innego. Nie mowiac o sytuacji, ze facet bylby kiepski w lozku. Ale one wszystkie zawsze takie madre. Imho pol roku to optymalny czas, zeby chciala to zrobic. Milosc miloscia, ale seks jest wazny.

Gość posłuchaj mój drogi
No właśnie i ja nie kochałam się ani z tamtym byłym, ani następnym, z którym się spotykałam dłużej a dopiero z moim przyszłym mężem. Po prostu trzeba być pewnym drugiej osoby.

Gość łukasz1888
widac ze opinię rozne sa.ciezko tak wybierać jak sie kocha naprawde:(