Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojnyłukasz18

ONA nie chce seksu

Polecane posty

Gość tez tak mialem
jedno jest pewne, dziewczyna nie chce sexu z Toba i musisz to uszanowac, nie zmusisz. Kobiety musza cos czuc do faceta aby sie mu oddac !! I tez czuja ,ze to jest ten wybrany i wtedy nie ma zadnych granic i glupiego pieprzenia o "po slubie", "nie jestem gotowa" itd. Natury nie oszukasz hehehehe. Ale to Ty musisz wiedziec co jest grane i co robic, moge Ci tylko przytoczyc moje doswiadczenia, rozne dziwne zwiazki przezylem a jestem teraz juz zonaty i dzieciaty. Jasne, my faceci myslimy troche "inaczej", chcemy wszystkie kobiety zaliczyc a potem szukac dziewicy na zone (chociaz dla mnie to nie mialo znaczenia, wazne jest aby teraz byla mi wierna, ja swiety nie bylem) Zreszta, Wy kobiety tez umiecie spedzic 4 godziny w sklepie obuwniczym, nic nie kupujac (i oczekujecie,ze my to zrozumimy :-) )

Gość bazylina
łukaszu, sluchaj kogo chcesz, ale mysle ze zależało ci na kobiecym punkcie widzenia, wiec go masz. A faceci ktorzy pisza zebys sa kopnal w tylek to niedorozwiniete emocjonalnie dzieciaki! Pamietaj ze to wszystko jest bardzo indywidualne a widze ze wiekszosc tutaj kocha generalizowac!

Gość _Misiek_
Po prostu zostaw ją. Gdyby ona kierowała się uczuciem tak jak ty to już dawno by to chciała zrobić. Ja przerabialem podobną sytuację byłem po uszy zakochany i czekałem do "po ślubie" choć sam dawno już to miałem za sobą, a po roku już nie bylismy ze sobą z jej winy. Więc czekać nie warto.

Gość tez tak mialem
@bazylia niedorozwinieta to ty jestes i w dodatku chamska Mnie to po prostu smieszy, podobna sytuacje przezylem i moge tylko stwierdzic jaka wredna byla ONA, bo manipulowala mna i wykorzytala to ,ze ja naprade kochalem. I kto tu byl ten 'ZLY' ?

Gość cg2
"a widze ze wiekszosc tutaj kocha generalizowac!" i pisze to osoba, ktora w tej samej wypowiedzi, mowi o 'nas' ze jestesmy niedorozwiniete emocjonalnie dzieciaki! :o mowilem, ze tu same hipokrytki siedza i ty tez generalizujesz twierdzac, ze jak dziewczyna czeka z seksem, to na pewno jest porzadna, szanuje sie i nie jest gotowa.

Gość Patrzac niby obiektywnie
ano dla faceta zakochanego w sobie to trza nie lada "kobity"

Gość angelica_wroclove
jestes pustakiem!!!!!!! ;/// zostaw ją, znajdzie kogos kto na nia zasluguje :D a wy fi*** myslicie a nie mozgiem