Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesamowity johnson

TAKA HISTORIA !

Polecane posty

Gość niesamowity johnson

Jechałem dzisiaj do pracy autem... i w połowie drogi zawróciłem bo: a) nie miałem już nic wachy.. b) stałem w korkach 40 minut (do połowy trasy) więc stwierdziłem, ze zawracam! dobre wyjscie? pozdrawiam

Gość niesamowity johnson
wacha to inaczej paliwo... a teraz zamiast przed komputerem w pracowni znudzony, siedze sobie w dresikach, przy herbatce w domku.. cudownie.. jakby tak jeszcze jutro sobie wolne zrobic? i taki dluzszy weekend hyhy :)

Jak nie miałeś nic wachy to jak dojechałeś do domu?? Wogóle co ma do rzeczy paliwo skoro byłeś w połowie drogi?? Przyznaj się od razu że leń z Ciebie :P :classic_cool:

Gość niesamowity johnson
Jak to co... ? już kiedy wyjeżdzałem spod bloku to wskaźnik sie nie ruszał.. (ale czasem mam tak, że podniesie sie po chwili.. więc i teraz z taka nadzieją wyjechałem) a tu po 30 minutach drogi ciągle leży na dnie.. czyli juz na jakis ostrych resztkach leciałem bądź oparach, stwierdziłem, że nie bedzie przyjemnie kiedy bede wracał z pracy i stane na ulicy.. a korki są przednie.

ja tez tllumacze moje lenistow albo spoznioneym metrem, albo sniezyca, albo tym, ze za slisko i nie moglam wyjechac z garazu, bo mnie zasypalo:p