Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

co by tu jeszcze......

Polecane posty

odezwała sie ta co nie lata:P za ms zawsze będe latać--to gacie z wyższej półki,ale On woli prace ode mnie 😭buuu

mówisz, że z wyższej?? to do loda nie trzeba klekać ??:P:P:P

cholera czego to ludzie nie wymyslą..............

nie tylko market ułatwia życie:P Ale mi sie dziś nic nie chce.Mlody w szkole,wiec wypadałoby podłogi wypastować :O

W szkole Twojego syna też organizują wigilię klasową? bo mnie znowu wpieprzyli w przygotowanie,kupić ciastak opłatek stroiki :O masakra ja o 10 zabieram sie do prac---do 13-tej powinnam sie wyrobić

niiii pewnie po świętach będzie tylko szkolna choinka ale ja jestem antyspołeczna w nic mnie nie wpieprzają :classic_cool:

witaj społeczny prosiaku! Ja muszę sie podlizywać,bo moje dziecko chce przej ść na złą stronę mocy ciągle słyszę o jakiś solówkach z jego udziałem,a taki słodki chłopiec z Niego był :O😭

ja swojemu kupiłam różdżkę i księgę wiedzy magicznej :classic_cool: ale mam nadzieje, że będzie walczył po dobrej stronie :classic_cool:

ale pocieszenie Miazga on mi mówi--póki mamo wygrywam jest dobrze,jak zacznę przegrywac zapiszesz mnie na sztuki walki tłumaczę ze słowem można załagodzić wszystko,a on ze sie na niczym nie znam . buuuuu --

wątpie w to,on dorasta --chce nalezeć do tej lepszej grupy,imponować kolezankom itd. Na szczęscie dobrze się uczy ,w domu mnie słucha,choć pod nosem pyskuje. No cóż taka kolej rzeczy---każde dziecko kiedyś odleci z gniazda:O😭 Ike kopnij mnie w zad bo mam lenia

zwłaszcza że piątek ja w ramach samoumartwienia wymyśliłem ustawić sobie klienta poczty, ambitnie na kilka kont, zupełnie mi to niepotrzebne, robię to żeby sobie pokląć boszzzz co za durnota

ide walczyć z podłogą miałam beznadziejny sen--śniło mi się ze byłam eskimosem i mieszkałam w igloo ,ale nie było śniegu tylko łąki z pięknymi kwiatami ,zamiast psa miłam misia polarnego. nie zagladam do sennika:P pa do potem

miazga pomyliłeś przedwigilijny piątek z wielki przedwielkanocnym piątkiem no ale co kto lubi :P

"napisał jedno zdanie i poszedł cholera jasna wracaj!! co ty sobie myslisz, że przy piątku będziesz pracował ??? a norme na kafeterii to kto będzie za ciebie wyrabiał wracaj mi tu natychmiast" - jak myślisz, dlaczego jestem taki złośliwy? Bo pisze jedno zdanie i idę :P Sami, kocico Ty niegrzeczna, tęskniłaś? ;) 😘 A teraz Ikuś mnie zabije :P

A teraz Ikuś mnie zabije chyba sobie kpisz teraz to ty sobie w mękach pożyjesz

o MS ❤️tęskniłam baaardzo byłam bardzo niegrzeczna --czekam z pokorą na karę 👄 a teraz uciekam przed ryżą :P

"teraz to ty sobie w mękach pożyjesz" - właśnie zaliczyłem test z manipulacji ciekawe jak bardzo będziesz się cieszył z tego zaliczenia jak zaczniesz błagać o śmierć :P z samica ? samica idzie do odstrzału jej nie nienawidzę więc sprawię załatwię szybko :P

zamówiłam stado wygłodniałych swietych mikołajów pochyl się i skoro nazywasz to rozkoszą ....... ciekawe co powiesz potem siedząc na sedesie :P

właśnie na to liczę:P cierp niezaspokojony:P