Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

co by tu jeszcze......

Polecane posty

nie ma nie dojechaliśmy ja nie mam dywanu mąż ma satysfakcję :O

10:33 [zgłoś do usunięcia] Mało_stanowczy Sami, na kolana i do kąta miałeś mnie ukarać,a nie nagradzać👄 10:51 [zgłoś do usunięcia] Mało_stanowczy "cierp niezaspokojony" - dobrze, że mam Sami mam być Twą sprzątaczką i pokojówką ?:P Ikuś nie denerwuj się --ja Ms tylko Bardzo Lubię i obiecuje ze nie bedzie moim przyjacielem --Tyś jedyna:P

no właśnie mąż udaje, że ją chowa ale za cholerę mu się to nie udaje te swiecące oczyska mówiące " miałem rację "

chcesz mi powiedzieć sami , że to TYLKO sex ??:P:P:P

"miałeś mnie ukarać,a nie nagradzać" - ale Ty będziesz w tym kącie sama, nie przyjdę Ci przylać... przynajmniej na razie, dopóki nie przemyślisz swojego postępowania :classic_cool: "mam być Twą sprzątaczką i pokojówką?" - a kucharka to co? Świerzym powietrzem mam się odżywiać?? :classic_cool: "ja Ms tylko Bardzo Lubię i obiecuje ze nie bedzie moim przyjacielem --Tyś jedyna" - mimo swojej wrodzonej przekory nie ośmielisz się zaryzykować zaproponowania mi abyśmy zostali przyjaciółmi - i słusznie :classic_cool:

przyjaciółmi??? portki nie służą do przyjaźni :O za taką współpracę to ja dziękuję :P:P:P

zdziwiona? Oczywiście że tylko sex( bez uczuć ) Mi sie nie chce zaprzyjaźniać z facetami aż tak fajnymi jak MS TYś jest inna -masz zasady:P

TYś jest inna -masz zasady myslisz ,że daję tylko przyjaciołom ??:D:D:D

"MS ---no na to liczę Ty mi Ja Tobie (raz ja klęcze potem TY)" - Dobrze, że w tej kolejności;) Może Cię zmęczę na tyle, że poprzestaniemy na pierwszej częsci? :classic_cool:

heheh mnie zmęczyć ?jakaś szansa na to jest,ale na Twoim msc szykowałabym kolanka :classic_cool:i dużżżżżżżżżżżzzzo czasu wolnego .

"heheh mnie zmęczyć ?jakaś szansa na to jest,ale na Twoim msc szykowałabym kolanka i dużżżżżżżżżżżzzzo czasu wolnego" - oj:) A po co ja miałbym klękać? Oświadczać się nie będę :classic_cool:

"heheh mnie zmęczyć ?jakaś szansa na to jest,ale na Twoim msc szykowałabym kolanka i dużżżżżżżżżżżzzzo czasu wolnego" - oj:) A po co ja miałbym klękać? Oświadczać się nie będę :classic_cool:

nie mów hop póki nie przeskoczysz ;) zmykam klękać -miłego dnia ms-iku👄

"nie mów hop póki nie przeskoczysz" - mam sie oświadczyć tylko po to, żebyś powiedziała "nie"? :P "zmykam klękać -miłego dnia ms-iku" - no nawyższa pora!:) Miłego:) 😘

hhehe faceci liczyłeś na moje NIE,ale planowałeś kupić pierścionek? taniochy nie przyjmuje --jak mam sprzątać gotować i klękać to tylko za brylant! Treza sie cenić, samotnych matek jest tak niewiele,wiec musimy mieć wymagania!:classic_cool:

o masz zostawić was na chwilę a tu już zaręczny a może najpierw MS tradycyjnie byś zerwał ze mną ????????/:P:P:P

tej opcji nie bierz pod uwagę :P jak nie rzucisz mnie ty to rzucę ciebie ja wybieraj :P:P