Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

co by tu jeszcze......

Polecane posty

"Podzielcie się nim jak opłatkiem, jak tradycja nakazuje.." Szukanie, ale wiesz przecież ze miłość domaga się wyłączności. :( (ZS, ten truizm dedykuję Tobie) :-)

"Podzielcie się nim jak opłatkiem, jak tradycja nakazuje.." Szukanie, ale wiesz przecież ze miłość domaga się spełnienia na zasadzie wyłączności. :( (ZS, ten truizm dedykuję Tobie) :-)

Ike, wiem, że od kilku godzin nie jesteśmy przyjaciółkami, ale może jednak byśmy się na tej bazie wspólnego zawodu miłosnego jakoś pogodziły? Normalnie ta moja dusza domaga się wsparcia, którego znikąd ...

Szukanie, widzę podstawa solidna, wiec czuję się wsparta. (dobrze, że z wyrazu mojej twarzy nic nie możesz wyczytać, to przy dobrej woli .......... .......................... .............................................. ) !? :D

lusiu jakiego wspólnego zawodu???? ja wciąż nie przyjmuję do wiadomosci co pan gigant bredzi o jakiejś tam samicy:)

Szukanie dziury w całym Kolejny do odstrzału za tydzień-dwa? heheh uczę się od Ciebie--Ty tez podrywasz co tydzień inną 30-tkę,a jak sobie z nimi nie radzisz,to wzywasz na pomoc Retro:P:P:P Ms--ka zawsze lubiłam i lubić będe,ponieważ ma dystans do siebie,netu i zajebiste poczucie humoru ogółem facet na 6 z plusem!!!!! ************************************************************************************ ike a wy lusie i samice i inne ewentualne możecie sobie wziąć np ZSa łaskawie pozwalam To TY i Luśka bierzcie sie za Zs(skrót od Złośliwy Samiec -taki męski zołz w spodniach)on Was lubi a mnie nie:P Już zapomniałaś Ikuś ze jest Twoim Bejbe?????? *********************************************************************************** ike ja wciąż nie przyjmuję do wiadomosci co pan gigant bredzi o jakiejś tam samicy --jakaś tam samica???? wypowiadam Ci wojnę o portki--w poniedz 1 runda:P ********************************************************************************* Jest tak zimno ze nie czuje już nic---😭herbatę z rumem muszę wypić ,rozgrzeje mnie w mig!

"Wystarczy ci takie wsparcie?" No wiesz, dzieci z MSem na szczęście nie mam, więc chyba wystarczy. :( Sami, jakby Ci się MS znudził, to wiesz, gdzie masz dać cynk, nie? :-) stopka nr 2. Sami jest cool!

"Ty tez podrywasz co tydzień inną 30-tkę,a jak sobie z nimi nie radzisz,to wzywasz na pomoc Retro " Sami, wiesz doskonale, że trzydziestek się nie podrywa. Nie ma takiej potrzeby:) Należy co najwyżej pochylić się i pozbierać... :p A co do obrony to masz całkowitą rację. Retro broni, Retro radzi, Retro nigdy nie zdradzi!! Esta, esta.... Bezpieczeństwo ponad wszystko. Bo jak się jeden z drugim schyli po Sami to MS, ZS ani nawet MO nie pomoże :p

Luśka dam cynk --oczywiście że tak:) Szukanie nie drażnij mnie,bo obiecałam sobie że będe dla Ciebie w miarę miła😭:P Cream --odpisałam i nie świruj !!!!!!!!!!!

"Szukanie nie drażnij mnie,bo obiecałam sobie że będe dla Ciebie w miarę miła " Dzięki Ci, łaskawczyni:) Niech Niebiosa serce odwzajemnią, a zastępy Aniołów otoczą Cię łaską i obdarują szczęśliwością i życiem w czystości... Ups, sorki... miały być same dobre życzenia.... :P

Dzięki Ci, łaskawczyni --możesz wstać,pewnie Cie kolanka bolą od klęczenia przed łaskawą SAMI :P Niech Niebiosa serce odwzajemnią, a zastępy Aniołów otoczą Cię łaską i obdarują szczęśliwością i życiem w czystości... zyczysz mi takiego faceta jak Ty?(tzn Rok po ślubie jak Cie polubię,) -więc dziekuje moze sie sie NIE SPEŁNIĄ!

Już zapomniałaś Ikuś ze jest Twoim Bejbe?????? jesli trzeba bedzie wyprę się tego jak nic :P możesz sobie sami pisać co chcesz :classic_cool: rzucaliśmy się z MSem jakieś 20 razy więc i tym razem wykorzysta cię i wróci :classic_cool:

heheh to ja go wykorzystam i Ci go oddam :P i wezmę sie za bejbe--poszarpiemy się troche i zostaniemy najsławniejszą parą na kafe:classic_cool::P

tak sobie mówię ,a ja zawsze mam rację(nawet jak jej nie mam!) jeszcze dwa dni i przeczytam, Msi--ka❤️ :P

tak sobie mówię ,a ja zawsze mam rację gdzieś to już dzis czytałam........ niejaki ZS tak pisał .............????????????/

mówiłam ze to złośliwy samiec On nie ma racji- jemu sie tylko zdaje,bo to ja mam racje :D

Samico czyżbyś w osobie MS znalazła Komiczne II? ktos nareszcie może się z nim równać?

hehehehehe nie,to ty myślisz ze masz racje ,a my Cie z racji naszego dobrego(hahaha)serca nie wyprowadzamy z błedu :P