Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafi80

moje eks chce kase na skrobanke

Polecane posty

przespalem sie z nia i zadzwonila do mnie ze sie spoznia okres ze moze byc w ciazy oczywiscie nie spuscilem sie do srodka zrobila test w sobote i wyszlo ze nie jest a w poniedzialem byla niby u ginekologa i powiedzial jej ze jest w piatym tygodniu ciazy ja po sprawdzeniu daty kiedy to z nia robilem wyszlo ze bylo trzy tygodnie temu .mowie jej ze niech urodzi a ona ze nie che dzieciaka tylko pieniadze na skrobanke

Gość d.o.b.r.e
idz z nia do lekarza to sie przekonasz czy mówi prawde

przyjacielu hej zacznij uzywac gumek a nie potem ci dziewczyny wmawiaja ciaze

Skoro uprawiałeś z nią seks trzy tygodnie temu, a ona jest w 5-tym tygodniu ciąży, to znaczy że to nie twoje dziecko.

Gość lubię to .....
hahaha

Gość b.d.c
powiedz jej napierw niech ci przyniesie wynik badania bhcg z krwi (on jest pewny na 100%), a najlepiej idz z nia na te badanie i razem odbierzcie wynik, a wtedy porozmawiajcie powaznie ale nie zabijajcie od razu dziecka!! skoro kochales sie z nia 3 tyg temy czyli teoretycznie w polowie jej cyklu to faktycznie moze byc w piatym tygodniu gdyz ciaze liczy sie od ostatniej @. Zmykajcie na badanie krwi

Gość 222222
hahaha komediant widzę że znasz się na ciąży :D jeżeli kobieta jest w 5 tygodniu ciąży to liczy się od daty ostatniej miesiączki, a jak wiadomo w ciążę zachodzi się (przy mniej więcej regularnych cyklach) jakieś 2 tygodnie od okresu, czyli wszystko się zgadza, 3 tygodnie temu miała owulację i zaszła :) a teraz jest w 5 tygodniu :)

Gość b.d.c
powiedz jej napierw niech ci przyniesie wynik badania bhcg z krwi (on jest pewny na 100%), a najlepiej idz z nia na te badanie i razem odbierzcie wynik, a wtedy porozmawiajcie powaznie ale nie zabijajcie od razu dziecka!! skoro kochales sie z nia 3 tyg temy czyli teoretycznie w polowie jej cyklu to faktycznie moze byc w piatym tygodniu gdyz ciaze liczy sie od ostatniej @. Zmykajcie na badanie krwi

Gość wielkie znawce
no, to stulej Komediant vel Florek znów błysnął swoim jednocyfrowym IQ :o

Gość anusia24
to jest ta właśnie sprawiedliwośc, tu człowiek z niecierpliwoscią czeka na dziecko.... pragnie go, a ta nie chce dzieciaka tylko na skrobanke....... ja się chyba nie nadaje do tego świata....