Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra ka.

czy jest sens wracac do pl?

Polecane posty

Gość aleksandra ka.

Obecnie przebywam za granica. Chcialabym jednak wrocic do Polski. Skonczylam turystyke, znam perfekt angielski, francuski i hiszpanski, czy mam szanse znalezc w naszym kraju jakas sensowna prace, czy lepiej zostac za granica?

Gość aleksandra ka.
nie takiej odpowiedzi oczekiwalam

a jakiej? ze tu znajdziesz prace?? nikt tego nie wie...to zalezy tylko od Ciebie ;) sama widzisz ze wszyscy stad uciekają bo pracy nie ma a jak jest to żle płatna...nawet po studiach ludzie pracy nie mają...za granica mozna szybko znalezc obojetnie jaka i dobrze płatna.

Gość tress
Jak ja uwielbiam te teksty o znajomosci 3 PERFEKT jezykow:D Mieszkalas przez dluzszy czas we Francji, Hiszpanii i kraju anglojezycznym?

Gość aleksandra ka.
cos co da mi pieniadze co miesiac i jeden moj etat wystarczy do zycia na poziomie. kiedys w pl pracowalam na 2 etatach i tak ciagle brakowalo, ale wtedy jeszcze nie znalam 3 jezykow obcych perfekt.

Gość aleksandra ka.
cos co da mi pieniadze co miesiac i jeden moj etat wystarczy do zycia na poziomie. kiedys w pl pracowalam na 2 etatach i tak ciagle brakowalo, ale wtedy jeszcze nie znalam 3 jezykow obcych perfekt.

Gość aleksandra ka.
w kraju anglojezycznym ponad rok we francji rowniez okres roku (z przerwami) hiszpania pol roku (moj chlopak pochodzi z Hiszpani wiec zanim tam pojechalam nauczyl mnie hiszp)

Gość thc
Poszukaj ofert pracy, powysyłaj CV i wracaj dopiero wtedy, jesli jakąś interesująca ofertę otrzymasz. Nie wiem, jakie masz doświadczenie, ale z tego co napisałaś, to bez problemu możesz szukać pracy w sieci hoteli czy np. w biurach turystycznych jako pilot wycieczek

Gość aleksandra ka.
pilot wycieczek odpada, duzo przed i w czasie studiow podrozowalam i widzialam jak wyglada praca pilota, szczerze mowiac wolalabym sprzatanie.

Gość nie wracaj tu

Gość aleksandra ka.
powiedzcie a moze w pl sa jakies deficytowe zawody? chcialabym zyc w pl, ale na poziomie. pochodze z malego miasta, tam nie ma pracy. bylabym gotowa przeprowadzic sie do wiekszego, byle byc blizej bliskich.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjmmm
ja mam 6 letnie doświadczenie w sprzedaży, licencjata, znam w miarę 2 języki. chcę zmienić pracę i jest ciężko :/

Gość aleksandra ka.
prosze o rady