Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOPA9812

GG

Polecane posty

Gość STOPA9812

Czy moglibyście sprawdzić u siebie na naszej-klasie czy widzicie numery GG swoich znajomych? PROSZĘ!

Gość powinnaś skoczyć
i to zaraz , z krawędzi pierwszego schodka od wychodka :classic_cool:

Gość STOPA9812
Cholernie śmieszne :/

Gość powinnaś skoczyć
Przecież to tylko komunikator , a na NK są wiadomości czy co tam innego więc swobodnie możesz napisać ;)

Jeśli osoba nie chce alby jej GG było widoczne to zwyczajnie nie podaje albo poprostu blokuje pokazanie numeru...

Gość STOPA9812
Chciałam poflirtować z jednym chłopakiem , ale on ma dziewczynę i boje się że ona to wykryje .

a po co chcesz sie wciskać tam gdzie Cię nie chcą-tak domniemam,że nie chcą :P Pomyśl jakby któraś chciała z Twoim bojem poświrować wiedząc,że ma laske ehhh ...ale jakby nie było powodzenia !

Gość STOPA9812
to był podszyw ;)

Gość STOPA9812
Jakiś naciągany zresztą. A przecież jak ktoś nie wpisuje nr GG to powinno być: Numer Gadu gadu: I puste miejsce. A ja nie mam w ogóle tego napisu.

Gość wesaw
WITAM SEREDCZNIE:) Czy zastanawiałeś/aś się kiedyś,co możesz zyskać poświęcając jedyne 5 zł i 30 minut swojego wolnego czasu ?! Otóż,możesz w łatwy sposób zarobić conajmniej 15 000 zł , nie wysilając się przy tym zbytnio. Oczywiście pewnie teraz jest Ci ciężko w to uwierzyć,ale jeśli zajrzysz do mnie na chwilkę będziesz mógł się przekonać o tym,w 100% ,że to jak najbardziej możliwe i łatwe w realizacji !!! Zapraszam serdecznie:) Wystarczy,że wejdziesz na: http://chomikuj.pl/ZAROB_DUZE_PIENIADZE_ZAPRASZAM