Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzaca8888

do czego dobieracie buty i torebke

Polecane posty

Gość Niewiedzaca8888

do okrycie wierzchniego czy do stroju..

Jeśli wychodzę na ulicę to do okrycia wierzchniego. Jesli na impreze to do stroju i wowczas mogę sobie pozwolić na coś bardziej odwaznego np. biorę duża różową kopertówkę. Bo w końcu płaszcz / kurtkę i tak zostawię w szatni.. Ale generalnie ten problem dla mnie nie istnieje, bo lubię proste połączenie kolorystyczne. Jeśli buty bądź toreba w wyraistym kolorze to reszta czarna :) Z kolei czarne buty i torebka pasują do wszytskiego. p.S. Tylko nie doberaj kolorytycznie butów do torebki. No chyba, że bedą czarbe ;)

Gość Niewiedzaca8888
dziękuę za odpowiedz, dostalam wprezncie bardzo ladna torebke czerwono-czarną, nosze do niej czarne buty i czarny plaszcz. Problem w tym ze uwielbiam ostre kolory niekoniecznie musi to byc czerwien, i kiedy zdejmuje plaszcz nie zawsze wszystko pasuje. A dodam ze torebka juz stala sie moja ulubiona..

Gość Niewiedzaca8888
dziękuę za odpowiedz, dostalam wprezncie bardzo ladna torebke czerwono-czarną, nosze do niej czarne buty i czarny plaszcz. Problem w tym ze uwielbiam ostre kolory niekoniecznie musi to byc czerwien, i kiedy zdejmuje plaszcz nie zawsze wszystko pasuje. A dodam ze torebka juz stala sie moja ulubiona..

Gość Niewiedzaca8888

Gość emulgatorka
anxipanxi na ulicy pracujesz? :classic_cool:

Niewiedząca: No to masz problem ;) Po prostu nie noś tej torebki ze sobą, kiedy pod płaszczem będziesz mieć ubrania w jakiś wyrazistych kolorach :)

albo strzel sobie czerwone klipsy (o ile pasują do kompozycji) i bransoletkę. ewentualnie czerwoną apaszkę ozdobna na szyję. czarne buty, czerwono-czarna torebka i czerwone dodatki - i dograsz sie do całej reszty kolorów. zwłaszcza ze teraz właśnie wyraziste zestawienia sa najmodniejsze.