Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekscik z forum onet

hahaha

Polecane posty

WOLNOŚĆ PENISA, WOLNOŚĆ NASIENIOWODÓW - to koszmar, który dzieje się na naszych oczach. Wolność męska ? A co to jest wolność mężczyzn? Utożsamiana jest z najbardziej bezwstydnym zachowaniem i de facto mordowaniem.Czym więc jest ta wolność męska? Nieokiełznanym złem bez żadnych wartości.Przerażajace jest to, że głupkowaci mężczyźni ślepo wierzyli i nadal w to wierzą: 1.moje nasieniowody i plemniki - moja sprawa 2.mam prawo "wsadzić" tam, gdzie chcę (czasami pomimo sprzeciwu), ponieważ o seksie myślę co 4 minuty 3.mam prawo zabić kobietę, dziecko, bo chcę się pobawić w wojnę: - Zaczynałem od ołowianych żołnierzyków, potem latałem z plastikowym karabinkiem i strzelałem na niby do kumpli z podwórka.Jak trochę podrosłem, to Johny Rambo był moim 'fanem'he he.To wszystko pikuś.Odkryłem nową zabawę- gry komputerowe.Tam dopiero mogłem się nazabijać!!Wszystko to małe piwo.Prawdziwa wojna-to jest to!! 4.Ale PRAWDZIWYM FACETEM stałem się po zaliczeniu pierwszej laski.Naściemniałem coś o miłości, czasami szarpnąłem się na jakiegoś kwiata, knajpę (he he -dobry bajer pół roboty).Laskę rozprułem bez gumy.Facet jestem !!Nie będę szamał cuksa w papierku he he.Potem było trochę zadymy, bo niunia zaczęła nawijać coś o ciąży, że niby to moje, że oddała mi się z miłości, że chce mieć rodzinę...i takie inne bzdety.Spławiłem ją szybko.Powiedziałem, że nie ze mna te numery, bo na bank nie tylko ja ją szurałem he he.Nie wiem co teraz robi i gila mnie to.Potem miałem jeszcze niezłe smarowanka.Po schemacie- nawijka o miłości, kwiat.. 5.mam prawo być bydlakiem, bo taka jest moja natura męska 6.mam prawo bo chcę Acha, jakiś koleś z wytrzeszczem przytekścił coś o aborcji.Stary !! Daj se siana !! Tego kwiatu jest pół światu he he.Niech se same radzom. Kończę, bo wyhaczykowałem niezłą niunię.Nara!!

Ma być sprawiedliwie??? :) To riposta na ten tekst: "WOLNOŚĆ MACICY , WOLNOŚĆ JAJNIKÓW - to koszmar niunius1967 Dodaj do ulubionych Usuń z ulubionychdzisiaj, 08:20 który dzieje się na naszych oczach. Wolność kobieca? A co to jest wolność kobiet? Utożsamiana jest z najbardziej bezwstydnym zachowaniem i de facto mordowaniem. Czym jest więc ta wolnośc kobieca? Nieokiełznanym złem bez żadnych wartości. Przerażające jest to że głipkowate kobiety zaczynają w to wszystko ślepo wierzyć: 1. moja macica moja sprawa 2. mam prawo zabić bo to moje 3. mam prawo być bydlakiem bo taka jest moja natura kobieca 4. mam prawo bo chcę Od tysięcy lat człowiek się nie zmienia....kobiety też. Dlatego tak wiele cywilizacji poddało kobie analizie i stwierdziło, że niestety ale nalezy ja ( kobietę ) opanowywać, gdyż kobieta w naturalny sposób jest pozbawiona hamulców moralnych, etyki, sumienia. Nie jest to wada kobiet lecz ich natura pozwalająca im przetrwać wszystko aby wychowac potomstwo. Kobieta nie może miec dylematw moralnych gdy maja ginąc jej dzieci. Ale ta ekstremalna cecha kobiec , będąca gwarancją na przetrwanie naszego gatunku, jest teraz wykorzystywana do zbydlęcenia gatunku ludzkiego. Kobieta teraz zamienia się w jakiegoś potwora bluzgającego ciemną strona kobiecosci. To jest potworne. Każdy filozof, etyk, humanista powie Wam: gdy kobieta zostanie zredukowana do śmierdzącego wrzasku waginy i jajników, zacznie suię katastrofa na swiecie. Nie mają porównania wojny i hekatomby z tym do czego może doprowadzić bezhołowie kobiecej natury. PZDR"