Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heeee.

czy album ze zdjęciami to dobry pomysł na prezent.?

Polecane posty

Gość Heeee.

czy album z moimi zdjęciami dla mojego faceta to dobry pomysł na prezent Świąteczny.?

Gość mysle ze super pomysl
:)

Gość Heeee.
tyle że jak narazie jesteśmy kródko razem.. 2 msc. więc jeszcze nie mamy wspólnych.

Gość Małrycyna2
album byłby dobry jakieś 3 lata temu. Chyba, że lubisz bawić się w wywoływanie zdjęć.

Gość Gabryśśśś77
myślę że dobry ale kup ładny album, np. w ekoskórze. Jest taki sklep internetowy Gama Kaletnictwo. Tam takie znajdziesz

Gość gość
Zdecydowanie dobry pomysł, ale może lepiej w postaci fotoksiążki? Dużo bardziej funkcjonalna, więcej zmieścisz, a zajmie mniej miejsca. Z tego co pamiętam to ostatnim razem płaciłam na Empik Foto koło 30 zł. A to się naprawdę sprawdza - sami również robimy sobie książki ze swoich zdjęć, bo w normalnych albumach z czasem po prostu zaczynało brakować miejsca.

Gość gość
Pewnie, że fajny, ale może lepiej iść w kierunku fotoksiążek? Coś takiego kosztuje na Empik Foto dosłownie kilka dyszek. I to już jest na papierze fajnej jakości. Sami dobieracie wielkość książki i liczbę fotek. I coś takiego robi naprawdę pozytywne wrażenie - celujcie w takie klimaty.

Gość Kacha

Mi się wydaje, że dla faceta to lepiej coś w stylu zegarka, albo lepiej smartwtch. Mój zrzędzi, że chce JKactive teraz, w sumie niedrogi, więc jak zasłuży to dostanie na uro.