Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urządzanie-mieszkania

Dekorator a projektant wnętrz

Polecane posty

mam pytanie, może głupie ale nie bardzo wiem czym się różni dekorator od projektanta wnętrz. szukam kogoś kto pomógłby mi urządzić mieszkanie. moja znajoma miała kogoś kto projektował jej nawet szafkę łazienkową (koszt ok 5 000 zł/szafka pod umywalkę), mi chodzi o kogoś kto urządzi mi mieszkanie z dostępnych na rynku mebli, tak żeby grało i było super... sama nie mam takich zdolności wizualnych...

Gość terwfere
up up

Gość sprzątającadoupadłego
Potrzebujesz dobrego architekta wnętrz po prostu, na pierwszym spotkaniu mówisz o budżecie i co Cię interesuje i jego zadaniem jest zaprojektować Ci mieszkanie tak, żebyś nie zbankrutowała, ale żeby było wygodne i z gustem. Projektant to to samo co architekt, a dekorato...hmmm. raczej też, chyba, ze chodzi o firanki, narzuty id.

Gość Jesli jestes z Poznania to
mozemy o tym pogadac ;-)

myślenice

myślenice. szukam kogoś kto wchodzi do mieszkania gdzie są tylko tynki i urządzi go od a do z (począwszy od koloru ścian aż do wyboru zasłon i dodatków)

up up

Gość ja mogę za darmo
poeksperymentować :classic_cool:

Gość alalalalalalala
up up ja też poszukuję okolice Krakowa, Wadowic

Gość gość
Nie wiem czym, chyba wykształceniem? :) Mogę jednak polecić dobrych specjalistów, którzy na pewno sobie poradzą z powierzonym im zadaniem - chodzi o firmę Perfect Space . Zajrzyj na ich stronę http://perfectspace.pl/, przejrzyj realizacje, zadzwoń, napisz, albo wybierz się, a zobaczysz, że warto :)

Gość gość
Mi sie wydaje,ze dekorator i projektant to synonimy ;) Jesli szukasz porzadnego dekoratora to zajrzyj na strone http://www.ewaromanow.pl/ , slyszalam wiele dobrego o tej pani.

Gość gość
Polecam świetną pracownię architektoniczną ARCHITETTO.PL Jednak co fachowa pomoc, to fachowa. Jest różnica, a mieszkanie jest wyjątkowo piękne i bardzo oryginalne.

Gość Misia

Wydaje mi się, że lepiej zatrudnić projektanta. Sama korzystałam z porad architekta firmy DD Projekt - duża przewaga nad samym dekoratorem, bo proponował wiele rozwiązań technicznych, w sprawie których dekorator sięr aczej nie wypowie.