Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesołych świat

i jak mam sie zachować?

Polecane posty

Gość wesołych świat

Witam jestem studentką, mam chłopaka który skonczyl juz jeden kierynek ale poszedl na drugi gdyż nie chcial wyjezdzać do rodzinnego miasta i zaczynać prace, wolal być ze mną, moj problem to ze on obecnie jest teraz na 1 i 2 roku (bo robi 2 semestry jednoczesnie) no i wiadomo jak to 1 rok robia jakieś imprezy integracyjne i popijawy , tak sie składa ze on jest na te imprezy zapraszany,i chce tam chodzic , moj problem to taki ze znam podejscie młodych dziewczyn do starszych i przystojnych facetów i boje sie ze ktoras mu sie rzuci na szje i wogole, jestem zazdrosna, i co teraz mam mu pozwolić chodzić na te imprezy?

Gość 222222
a czemu ma sam na nie chodzic a nie z toba?

Gość pervetta
jak t czy masz mu pozwolic?:) pozwolic to Ty mozesz dziecku zostac dluzej na podworku ale nie doroslemu facetowi ktory ma swoj rozum

Gość wesołych świat
ok, pozwolic/ zabronic mu nie moge ale powiniem wziaśc pod uwage moje zdanie , i moja sytuacjie skoro ze mna jest prawda? a dlaczego nie chce mnie wziaśc ze soba ? pewnie dlatego ze dostaje zaproszenie bez osoby towazyszacej tak jak to zwykle i czesto robia osoby z akademika z tego wydzialu ( znam doskonale ten wydzial, bo sama na nim studuje )

Gość wesołych świat
nio i znam doskonale dziewczyny z tego akademika , moze nie wszystkie ale zdecydowana wiekszość to dupodaje straszne , dlaego nie wiem jak powinnam sie zachowac w takiej sytuacji

Gość pervetta
dla mnie sprawa jest prosta, albo mu ufasz albo nie. ja z moim facetem bardzo czesto imprezujemy bez siebie w roznych gronach:) nie raz i nie dwa zdarzalo sie, ze oboje bylismy podrywani. no i co z tego, skoro ani dla mnie ani dla niego to nie mialo znaczenia bo mamy siebie? zaufaj mu i pozwol mu nawiazac kotakt z ludzmi z roku

A gdzie jest powiedziane, że będzie podrywany na tych imprezach? Młode studentki powiadasz? Jak będzie chciał sobie skoczyć w bok, to "okazje" będą dookoła, w sklepie, w busie, w tramwaju, nawet nie zdążysz zareagować...

a więc musisz go obserwowac a jak na którejs takiej imprezce skoczy w bok to od razu kop w d... i do widzenia

Gość wesołych świat
Kurcze i tu jest problem, bo o to chodzi ze mu ufam i wiem ze mnie kocha , nie ufam tym dziewczynom , to ich sie najbardziej boje. to jest trudny kierunek i czsto mlode dziewuchy robia bardzo duzo chlopakowi ktory wszystko zalicza za piewszym razem ;( wiem bo sama bylam na pierwszym roku i wiem co moje kolezanki robily

Gość wesołych świat
nie zabronie mu tam pojśc, bo nie moge ale wiem ze bedzie mi strasznie przykro i smutno i bym tego nie chciala

Gość choholudek
ja Cię rozumiem...u mnie sprawa wygląda tak samo :) Z tym, ze ja jestem facetem. Moja dziewczyna, która studiuje w innym mieście też często chodzi na imprezy...nie potrafi sobie odmówić...I też momentami mnie kurwica bierze, że nie ma tygodnia, gdzie by nie poszła gdzieś na imprezę. Przy tym zawsze jeszcze sobie wypije coś tam... Również nie wiem co z tym zrobić...nie chcę jej mówić, że ma nie iść, bo powie, że ją ograniczam...nie chcę pokazać, że jestem zazdrosny...Narazie udaję, że mnie to nie rusza i spływa to po mnie...Pytanie tylko jak długo tak tam radę ? ;/

Ja na Twoim miejscu nie bałbym się, że jakaś dziewczyna rzuci się Twojemu chłopakowi na szyję, ale że złapie jego główkę w usta. :( Główkę penisa. I niekoniecznie w usta... :P

Gość mozesz wypowiedziec zawsze
co to za facet? stary dziad i zamiast wziac sie za prace to zaczyna drugi kierunek, jesli nie ma plecow to ciezko mu bedzie potem znalezc prace z prawie 30 na karku i zerowym dosw bo dzis to studia ma niemal kazdy i nie jest to zadne osiagniecie

Gość pervetta
moim zdaniem to nie ma znaczenia. to on ma byc Ci wierny. skoro mu ufasz nie ma problemu, cokolwiek by te panny robily on Cie nie zawiedzie- proste

Skoro Jemu ufasz, to o co chodzi? Jeśli Cię kocha i szanuje, to choćby pięćdziesiąt studentek najbardziej wyuzdanych na Niego wskoczyło, powinien się powstrzymać. Nie myśl tyle, bo Cię zjedzą motyle, spójrz na tę sytuację z dystansem, tak jak my na nią patrzymy. Trochę robisz sobie problem na wyrost. :D

Gość testerka3
Hej Mam ogromną prośbę:) Jeżeli możesz mi pomóc to proszę wejdź na ten adres i się tylko zarejestruj. Nie musisz nawet podawać swoich prawdziwych danych jeżeli nie chcesz:) Tam wpisujesz tylko imię i nazwisko nic więcej. Zbieram punkty na nagrodę dla moich dzieci a mam ich troje i ciężko jest z kasą:( http://uwolnijmikolaja.pl/konkurs/5201 Będę ci bardzo wdzięczna i moje pociechy również:) Dziękuję za głosy Kinia Zajmie ci to tylko 15 sekund

Gość testerka3
Hej Mam ogromną prośbę:) Jeżeli możesz mi pomóc to proszę wejdź na ten adres i się tylko zarejestruj. Nie musisz nawet podawać swoich prawdziwych danych jeżeli nie chcesz:) Tam wpisujesz tylko imię i nazwisko nic więcej. Zbieram punkty na nagrodę dla moich dzieci a mam ich troje i ciężko jest z kasą:( http://uwolnijmikolaja.pl/konkurs/5201 Będę ci bardzo wdzięczna i moje pociechy również:) Dziękuję za głosy Kinia Zajmie ci to tylko 15 sekund

Gość do idiotki wyzej
wsadz se wdupe punkty! jak nie masz kasy to po co sie tyle mnozylas? :O

Gość wesołych świat
hm, pewnie macie racje, ale weś i nie mysl tyle jak kogos sie tak bardzo kocha ... ale postaram sie , dziekuję

Gość wesołych świat
i słówko do MOŻESZ POWIEDZIEĆ ZAWSZE a co to zle ze poszedl na 2 kierunek? powiadasz to zadne osiagniecie studia? zaweży jakie studia i na jakiej uczelni, ewnie mialeś na mysli studia płatne ?. hm a co miał innego robic jak w jego zawszodzie nie ma pracy ? siedziec na d.. i grac na kompie tak jak wiekszośc jego kolegow? czy nie obrazając nikogo na tym forum sprzedawać w teso na kasie ?studiuje 2 kierunek , od lutego miedzy czasie bedzie odrabiał staż w zawodzie , także jak nie wiesz to nikogo nie obrazaj swoimi opiniami

Gość wlasnie postepowanie takich
kobiet popycha mezczyzn do zdrady i sprawia, ze szukaja przygod.... dla jasnosci jestem kobieta.

Gość wesołych świat
ale w sensie moje zachowanie jest nie odpowiedzie czy dziewczyn z akademika?

Gość wlasnie postepowanie takich
zdecydowanie Twoje. Co to znaczy zabraniac czegos mezczyznie??? Przeciez to rozumna istota i zapewniam, ze tylko kobietom ktore zakazy stosuja wydaje sie, ze trzymaja tych facetow na smyczy,a tymczasem z faceta zaczyna sie wydobywac coraz wieksza swinia wobec tej swojej kobiety. Facetowi trzeba dac wolnosc, a wtedy bedzie sie trzymal kurczowo tej kobiety, bo bedzie mu dobrze i nie wyobrazam sobie zakazow- moze byc spokojna, powazna , szczera rozmowa z przedstawieniem swojego stanowiska i pozostawieniem mu na koncu wyboru. albo zdecyduj sie z nim isc albo powiedz ze czulabys sie zle i byloby Ci przykro i niech zdecyduje co zrobi ,jak Cie kocha bedzie Cie mial na wzgledzie.A z drugiej strony jak Ty nie chcesz isc, a on przeciwnie, to dlaczego masz zabraniac mu ??? zwiazek opiera sie na zaufaniu, chyba musicie nad tym popracowac..... i nigdy mu nie mow ze jestes zazdrosna!