Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floyd the barber

Chcialam umrzec..

Polecane posty

Gość xxxxxxxxgddfg
Nie korzystam z żadnych używek. Alkohol tylko okazyjnie. Dlaczego miałabym go unikać?

Gość Floyd the barber
Dla mnie swiat to zwykle pudlo. Ludzie podazaja za schematami, wszystko jest poukladane,strasznie przewidywalne.wszystko Ma swoj rytm. Szlag mnie trafia, mam wrazenie ze spie,ze zaraz ktos mnie obudzi,ze to wszystko nie jest prawda

Gość xxxxxxxxgddfg
Domyślam się co to za uczucie. Wydaje mi się, że przeraża Cię Twoja bierność.

Gość wyssany5
jak okazyjnie to OK. Wszystko to osłabia układ nerwowy i ciężej wyjść z tego.

Gość xxxxxxxxgddfg
Rozumiem. Wiecie na co ja mam ochotę? Wyjechać gdzieś, gdzie zupełnie nikt mnie nie zna, na jakiś tydzień. Odżyć.

Gość Floyd the barber
Juz nie pamietam jak to jest byc calkiem normalnym. Po pierwsze chcialabym zatrzymać mysli. To boli najbardziej

Gość Floyd the barber
xxx moze warto sprobowac gdzies pojechac?

Gość xxxxxxxxgddfg
teraz niestety nie mam takiej możliwości. Ja pamiętam czas kiedy byłam normalna, miałam tylko drobne zaburzenia, ale to było tak dawno... Teraz jest ze mną coraz gorzej.

Gość dzwiek saksofonu
Autorko jesli masz ochote, napisz do mnie na gg 9466130. Ja tez kiedys chcialam umrzec ... ale zyje. Juz bez tych problemow, ktore teraz Ciebie nekaja; walcze o siebie, o swoje marzenia, z trudem, ale wlacze.

Gość dzwiek saksofonu
Tzn zaraz ide spac ale czekam na Ciebie jakos wieczorem Pa :-*

Gość testerka3
Hej Mam ogromną prośbę:) Jeżeli możesz mi pomóc to proszę wejdź na ten adres i się tylko zarejestruj. Nie musisz nawet podawać swoich prawdziwych danych jeżeli nie chcesz:) Tam wpisujesz tylko imię i nazwisko nic więcej. Zbieram punkty na nagrodę dla moich dzieci a mam ich troje i ciężko jest z kasą:( http://uwolnijmikolaja.pl/konkurs/5201 Będę ci bardzo wdzięczna i moje pociechy również:) Dziękuję za głosy Kinia Zajmie ci to tylko 15 sekund

Gość testerka3
Hej Mam ogromną prośbę:) Jeżeli możesz mi pomóc to proszę wejdź na ten adres i się tylko zarejestruj. Nie musisz nawet podawać swoich prawdziwych danych jeżeli nie chcesz:) Tam wpisujesz tylko imię i nazwisko nic więcej. Zbieram punkty na nagrodę dla moich dzieci a mam ich troje i ciężko jest z kasą:( http://uwolnijmikolaja.pl/konkurs/5201 Będę ci bardzo wdzięczna i moje pociechy również:) Dziękuję za głosy Kinia Zajmie ci to tylko 15 sekund