Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naamiastkaa

Historia jakich niemało

Polecane posty

Gość naamiastkaa

BARDZO dzięki osobom, które mnie pogrzebały za życia. I będą udzielały komentarzy. Nie o to chodzi. Mam męża i dwójkę dzieci.. Dużych i zyjących swoim życiem. Natomiast swego zycia nie mam. Mój mąz cierpi na CHAD i zrujnował nam życie.JAk ktoś nie wie co to jest choroba- afektywna dwubiegunowa,to moze poczytać. .5 lat temu trafiłam do psychiatry z depresją, mniej więcej e w tym momencie, kiedy mój mąż korzyst ł z usług agencji , no wiecie jakich. Mało, on się zakochał w prostytutce i pisał do niej wiersze, które znalzłam przypadkiem To była katorga i przez to znalazam się psyychiatry . Dam przykład twórczości.. "Kraina, która, by obfitowała w dziwki..".i i "Kraina, która, by obfitowała w DZiwki, pierwsza, to blondynka..( nie mogę rozcztać}, potem brunetka smagła z długimi włosamio, była i ta trzecia, ta Jenifer Lopez w wydaniu wiejskiej wsi ale trio- skuteczne... itp... itdnaa

"mój mąż korzyst ł z usług agencji , no wiecie jakich" Ależ Ty jesteś infantylną osobą. Żenaa. :( Nie potrafisz nazywać rzeczy po imieniu? No wiesz jakich... :P

Gość naamiastkaa
Dalszy ciąg "twórczośc nie sprawdziło..""'Reality urok znaj Też cos z siebie w nastój daj Nie myśl o tym, to co było. To się wcale nie sprawdziło Wiem, grafomania, wiem, ale to był mój Mąz...

Gość naamiastkaa
Wredniak pakudny Nie żenada, nie, ze nie potrafię nazwać. Potrafię. Ale nie chcę

Gość naamiastkaa
Wyjiileczyłam się z depresji. Dwa lata brałam prochy.Wybaczyłam.. Poczułam się lepiej. Niby wszystko było ok. Potem on wyjechał do pracy w innym mieście, bo za pracą się jedzie.. I przez naszą klasę odnowił kontakt ze starą koleżanką. Samotną.

Gość naamiastkaa
Najogrsze jest to, ze ja sama jej o nie powiedziałam. Powiedziałam, ze ona jest na Naszej Klasie i co robi. I co zrobił mój maż/? Skoro wyjechał do tego miasta w którym ona była, nawiązał z nią kontakt, bo jej numer telefonu był widoczny.

Gość naamiastkaa
Wredniaczku pospolity, zaprawdę nie wiem czego się czepiasz??

Gość malutkaaaaaaaaaaaaa
Te wiersze sa co najmniej dziwne, jakby je pisal ktos naprawde porzadnie zaburzony albo Ty cos zle rozczytalas. Podstawowe pytanie: DLACZEGO Z NIM DALEJ JESTES?! Tylko nie pisz ze dlatego bo jest chory i Ci go szkoda...

Gość naamiastkaa
No i skończyło się na tym, zę w bilingu znalazłam powtarząjace się smsy. 22 22,30... no późno...DZiwne

Gość namiastkaaa
Bo to był , jak zwał, tak zwał, ale mój mąż. SAma nie wiem, czemu z nim jestem

Gość namiastkaaa
Na początku to ukrywał, ale jak zapytałam wprost, to powiedział, ze się zakochał, i ze tylko"bzyknął" ja parę razy i tyle. Wywaliłam go z domu, ale wrócił, ja nie mogę do tego tematu wracaĆ, BO DOSTAJĘ..kur...cy i robię się agresywn, on uwaza, ZE TO NIC TAKIEGO , tym bardziej, ze powiedził mi, że nie miał by nic przeciwko temu,bym i ja sobie znalazła?

Gość namiastkaaa
KUŹwa, odpowie mi ktoś??????

Gość namiastkaaa
KAJTUŚ, bo mi wpierdolił starszeggo SYNA w długi.

Gość namiastkaaa
Mam syna 20 lAT i 6 letniegO

Gość namiastkaaa
Ratunku

Gość
uspokój się, kobieto :o pisz mniej chaotycznie, może ktoś wyłowi jakiś sens wypowiedzi...

Gość namiastkaaa
Cytat, kory znalazłam w zapiskach... "Kraina, która by obfitowała w dziwki"

Gość namiastkaaa
Nie potrafię, to jest zbyt skomplikowane jak dla mnie :(

Gość namiastkaaa
Ok. Mniej chaotycznie... Ale mam w głowie chaos i desperację? To co ja piszę, to akurat nie prowokacja i wiesz srto mysli na sekundę.. O wszystkim chciałabym powiedzieć, ale się nie da. Może jutro..

Gość namiastkaaa
W zapiskach małżonka. Do ty idiotko. W jednym kawałku, to tylko idioci zapisują swoje nierealne przeżycia. jakbym chciała zapisać, to, co przeżyłam, to nawet sto stron nie wystarczy.

Gość durnegadanie
faceci zdradzją i tyle

Gość ale co my ci niby mamy odpisać
współczujemy męża i przezyć..... ale to raczej sprawa dla specjalistów- wasz ziązek jego choroba i twoja depresja...