Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daww

Co o tym myslicie??

Polecane posty

Gość daww

Witam. spotykałem sie z dziewczyną gdzieś przez 6 lat w sumei to było spotykanie ze nikt nie wiedział o tym ona moze sie obawiała rodziny nie wiem bo miała chłopaka i jej rodzina cały czas chciała i nadall chce zeby ona była z nim cały czas on do niej przyjeźdzał ostatnio 2 tygodnie temu był u niej ale najwazniejsz postanowiłem zdecydowac i powiedziałem jej zeby podjąc decyzje i ona wyskoczyła ze moze jest w ciązy oczywiście nie wierze w to bo rózne juz rzeczy wymyslała jak chciałem zeby podjąc decyzje albo razem albo nie i zakonczyło sie ze rozstaliśmy sie przez smsy w sumie nie za bardzo ale jak mi napisała ze nie ma o czym ze mna rozmawiac to juz miałem sytuacje jasna. Ale mysle ze po całym tym zamieszniu swietach i sylwestrze odezwie sie bo w swietai slwestra pewnie pojedzie do rodziny i ten jej "chłopak " przyjedzie ddo nich tez a ona ma urodziny za niedługo myślicie ze napisać smsa z życzeniami na urodziny bo na świeta i sylwestra nie napisze. jak myslicie??

Gość daww
wiesz nie chodziło mi o to zeby napisac stylistycznie tylko naisac szybko i moze ktoś napisze co mysli

Gość ciotka Ci dobrze poradzi
Myślę, że tracisz czas. Jak to trwa tak długo a ona jest cały czas z tamtym to dziewczyna Cię nie szanuje i Twojego czasu również. po co Tobie taka kobieta?