Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25646856

co jest?

Polecane posty

Gość 25646856

jestem z facetem ok3 miesięcy. wczotaj uprawialismy sex, jednak wydaje mi sie, że jego członek jest za mały < ja nie czułam przyjemności, on nie doszedł> czy to możliwe że naoprawdę jest za mały? dodoam, że akurat wtedy dostałam okres i byc może było tam "za ślisko"?

Gość _Misiek_
1. sex w czasie okresu jest NIEWSKAZANY 2. Nieważna jest wielkość ptaszka lecz jego filuterność

jest bardzo wskazany ,trzeba poszerzać horyzonty i zobaczyć jak to robią Indianie :D

Gość _Misiek_
Jak nie wiesz dlaczego to przekonaj się sam ...

Gość _Jarek__
Za mały? Do zapłodnienia wystarczy podobno aby mial 8 cm :D

Gość _Misiek_
Okay, widzę że lamerzy jesteście w tej materii więc wyjaśniam. Otóż moja babcia mówiła że seks podczas okresu może skutkować tzw. Ciążą Czerwoną. Tzn. rodzi się później dziecko z czerwonym ryjkiem, plujące krwią i z ogonkiem niczym ogonek tamponu OB. Musisz takie coś potem karmić jagodziankami i kebabem a nim ukończy 16 lat sprzedać cygańskiemu cyrkowi objazdowemu. Ufff....

Gość _Misiek_
tak więc znacie już historię mojego dzieciństwa :classic_cool:

Gość Seksualny rzeźnik
Sex w czasie okresu jest przyjemny i pożyteczny! Po pierwsze można jechać na całego bez obawy że kabieta zajdzie w ciążę. Po drugie pożyteczne, wystarczy najęść się kaszy a potem zrobić minetkę i już człowiek jest syty, smakuje jak kaszanka!!!