Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nuna34

Powody bytności na portalach społecznościowych

Polecane posty

Jak to jest w Waszym przypadku? Czy tylko nuda i chęć nawiązania nowych znajomości Was tu przywiodła?

Jak zwał tak zwał.:-p Zatem może precyzyjniej...mam na myśli dyskusje i kontakty w sieci.

nuda fajna rozrywka wygodnictwo(zamiast ruszyć dupe do kolezanki mozna tutaj rozmawiać) uzależnienie od kafe

Gość a jakże
a co książkę piszesz, czy co ? my tu się tylko świetnie bawimy :classic_cool:

Jak to jest w Waszym przypadku? Czy tylko nuda i chęć nawiązania nowych znajomości Was tu przywiodła? nie mamy misję do spełnienia na miarę pokojowej nagrody nobla

Nie piszę..ale sama chyba zaczęłam wsiąkać...może dlatego, że w realnym świecie mam niewielu sprawdzonych przyjaciół? a może dlatego, że w ciągu dnia mam zbyt wiele wolnego czasu?

Gość szafirek...
w czasie pracy mam czasem duzo wolnego czasu wiec cos robic trzeba:) po pracy tu nie zagladam.

Gość a jakże
Nie piszę..ale sama chyba zaczęłam wsiąkać...może dlatego, że w realnym świecie mam niewielu sprawdzonych przyjaciół? a może dlatego, że w ciągu dnia mam zbyt wiele wolnego czasu? ... ale jednak masz tych przyjaciól :) więc szanuj ich, pielęgnuj te przyjaźnie do tego forum miej dystans, mało tu "normalnych" ludzi :classic_cool:

Można nieźle się pośmiać z niektórych wypowiedzi (szczególnie z podszywów)

Podobnie jest ze mną, choć zdarza mi się i wieczorkiem tu zajrzeć. Zazwyczaj wtedy, gdy sama w domku jestem. Niegdyś szukałam nowych znajomości, które wniosą nieco świeżości w mój porozwodowy żywot. Skakałam od interesującego mnie tematu do kolejnego by znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Ciekawa byłam jakie stanowisko mają inni ludzie. Teraz mimo, że wszystko sobie poukładałam znów tu zaglądam. Uzależnienie czy co cholercia?

Gość a jakże
tak Ci sie tylko wydaje;) kafe wciąga jak jasna cholera, od tego też można się uzależnić ale cóż, zrobisz jak zechcesz, to Twoje życie nie mów potem, że nie było ostrzeżeń

z czasem kafe może stac się twoim drugim domem...

a po ile godzin tu siedzicie? z tego co widzę niektórzy to całe dnie tu przesiadują

Ja w pracy jestem 8h i praktycznie cały czas siedze na kafe i naprzemiennie coś robię na komputerze:) A potem przychodzę do domu to tak ok 1.5h jeszcze siedzę.

Wezmę sobie Wasze słowa do serca:-D, ale póki co mam nadzieję, że w Waszym towarzystwie świetnie się bawić będę i rozwiną się jakieś ciekawe tematy, bowiem w większości te z kafeterii jakoś niebardzo przypadły mi do gustu.:-p

cux nie udzielałaś się Kochanieńka w temacie głodówki i jej pozytywnego wpływu na organizm?

Moje pisanie na kafe to prawie zawsze ucieczka od nauki :O:O:O

No coś Ty kapselko? Przecież większość ma rodziny i z Nimi czas spędzać będzie..a może faktycznie się mylę. Pocieszającym zatem jest fakt, że aż tak źle ze mną nie jest:-D

Lilly Ciebie akurat rozumiem świetnie, bo jeszcze młoda osóbka z Ciebie. Mój syn zrobi wszystko by do książki nie zajrzeć, ale takie wiekowe ludki jak ja też tu siedzą:-p

nuna34 Nie jestem zwolenniczką głodówek :)

Ja ostatnio nawet pokłóciłam się z mężem, bo wkurzył się, że nic nie robię tylko siedzę na necie, a on musiał pozmywac naczynia.

miał racje-wtedy przegięłam i to wszystko przez kafe. Tak mnie wciągnęło.