Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyzna w sile wieku

internetowa miłość

Polecane posty

zacznę od tego że mam konto na fotka.pl; jestem z centrum kraju. Jakiś czas temu (ok. 2 miesiące) niemalże równocześnie zacząłem korespondować z dwoma kobietami, jedna z północy (Koszalin), druga z południa (małopolska). Po kilku dniach przesyłania wiadomości na fotka.pl przeszliśmy na gg, później wymieniliśmy się nr telefonów. Jedna z nich jest w trakcie rozwodu, druga jest mężatką, jednak czegoś jej brakuje w związku. Okazało się że obie zakochały się we mnie, piszą to otwarcie na gg lub w sms-ach. Spotkanie z którąkolwiek w chwili obecnej jest niezbyt realne, choc i jedna i druga deklarują, że gdybyśmy się spotkali poszłyby ze mną do łóżka... Czy taka znajomość ma wogóle sens? Ja to nazywam internetową miłością, bo nie widzę większych szans na to aby mogła to być realna miłość... i wszystko co z miłością związane....

Gość niewiarygodne....
ze sam nie wiesz o co tobie chodzi:):) w sile wieku a jak sześciolatek:D

ja wiem o co mi chodzi, tylko zastanawiam się czy to ma sens.... nie umiem tym kobietom powiedzieć wprost, że to nie ma sensu, że to nierealne... nie chcę ich urazić.... kobiety to takie czułe istoty... :)

Gość może i dobrze
to idz z nimi do lozka,tylko jesli ci o milosc nie chodzi ;p im tez pewnie tylko seksu brakuje wiec wczym problem

jednej na pewno chodzi tylko o seks, to ta która jest w trakcie rozwodu, mówiła, ze nie kochała się z facetem już 2 i pół roku..... druga ma męża, z którym kocha się często, ale to jedyny facet w jej życiu, a chciałaby spróbować z innym, więc jesli już do czegoś by doszło to na 1 razie by się skończyło... spróbowałaby tylko i koniec.... gorzej jak by jej się spodobało i chciałaby więcej... ;)

Gość gwoli wyjasnienia...
na ogol po spotkaniu, zakochanie szybko odchodzi...wiec sie po prostu spotkaj, albo napisz szczerze, ze to dla ciebie nie ma sensu. Tylko co sobie myslales czy obiecywales, zaczynajac te kontakty?

na początku to były luźne rozmowy... fajnie nam się pisało na każdy temat... niczego nie obiecywałem... pisałem tylko, ze fajnie byłoby się spotkać na kawie, pogadać.... później dopiero tematy zaczęły schodzić na bardziej intymne....

Gość wiek nie ma znaczenia
jesli chodzi o "miłość internetową" , napisz wprost bez sentymentów, że nic nie obiecywałeś i nie obiecujesz - tylko nie owijaj w bawełnę bo wtedy kobiety mogą to inaczej zinterpretować, jeśli pójdą na to to ok, każdy decyduje za siebie;

oczywiście, ze niczego nie obiecywałem i nie obiecuję... mówię to wprost... zresztą nawet gdybyśmy się spotkali i nie zaiskrzyłoby to nie poszedłbym do łóżka... mam zasadę: nic na siłę... więc jeśli ona nie będzie chciała się przespać to ja tego nie zrobię... oficjalnie mówię też, że nie mam zamiaru się rozwodzić, jeśli bardzo chce możemy przeżyć wspaniałe chwile, ale każdy ma swoje życie w miarę poukładane.... po co to burzyć... tylko nie wiem jak bardzo są zakochane we mnie i czy to uczucie jest na tyle silne aby próbowały zmuszać mnie do rozpoczęcia nowego życia...?

Gość wiek nie ma znaczenia
na to ostatnie pytanie powinienes sobie sam odpowiedzieć, zakochana kobieta żyje złudzeniami i może być różnie ;)

kobieta zmienną jest.... ;)

Gość gwoli wyjasnienia...
tylko nie wiem jak bardzo są zakochane we mnie i czy to uczucie jest na tyle silne aby próbowały zmuszać mnie do rozpoczęcia nowego życia...? co z ciebie za chlop, jak ty takie masz problemy. Kukla jestes jakas, czy co. Jakie niby zmuszanie. Jak slysze takie rzeczy od faceta to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera. Juz ja bym sie w takím mieczaku nie zakochala, a jeszcze zonatym (spuscmy zaslone milosierdzia...)