Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może i dobrze

po raz kolejny ma dosyć.. potwierdza się pow.drugi raz nie wchodzi sie do tej sa

Polecane posty

Gość może i dobrze

zostawil mnie po raz drugi, kiedys bylismy w sepracji 4 miesiecznej, mimo to wrocilismy do siebie. niby na probe. on po raz drugi ma dosyc tego zwiazku. potwierdza sie stwierdzenie ze nie wchodzi sie do tej samej rzeki. jednak teraz powiedziałam ze podjał decyzje na całe zycie i drugi raz do niego nie wroce...

Gość requiemdlasnu
a dlaczego Cie zostawil? Dlaczego ma dosc tego zwiazku? Co jest miedzy wami nie tak?

Gość może i dobrze
nie wiem, widocznie mnie nie kocha, juz mi tego nie mowil... on ma dosyc wszystkiego,,, moich min,moich fochow,moich smsow, moich histerii..

Gość jshdakdsh
jezeli sa tylko histerie i non stop sie o wszystko czepiasz to czemu Ty sie dziwisz?????????????????????????? a o co te histerie urzadzasz????

Gość może i dobrze
oj jest duzo powodow,chociaz czasem tez bez podstawnie, taka juz jestem .. :( kochamy sie chyba,,, ale teraz mysle ze dla naszego dobra powinnismy sie naprawde rozstac , raz a dobrze. Moze jak znajde tego własciwego to te histerie miną, te głupie esy tez ?