Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniacz

problem śmiałość i niesmiałość

Polecane posty

Gość moniacz

Moim problem jest fakt, że mój chłopak nie potrafi mnie zrozumieć. On jest osobą towarzyską, śmiałą, nie ma problemu by do kogoś zagadać, nie ważne czy zna tą osobę czy nie. Ja natomiast nie mam takiego daru jak on. Z nim czy z ludźmi których poznałam nie mam problemu by rozmawiać, ale tematy i tak nie sypią mi się z rękawa jak jemu. Z obcymi to już w ogóle. Nie umiem podejść do obcej osoby i zacząć z nią rozmawiać jakbym znała już jakiś czas. On nie potrafi tego zrozumieć. Traktuje mnie jakbym z innej planety była, jakaś dziwna. Niestety moje problemy zaczęły się już w dzieciństwie, obecnie chodzę na psychoterapię do psychologa i chce zmienić siebie, ale wiadomo na wszystko potrzeba czasu. I teraz pytanie, jak mam dotrzeć do niego, powiedzieć mu że nie każdy jest taki śmiały jak on? Chcę aby mnie zrozumiał. Proszę o rady, tylko nie rady w stylu 'zostaw go, znajdziesz innego'.

Gość moniacz
Wypowie się ktoś?

Gość moniacz
Proszę wypowiedzcie się!!!

Gość Looooser
Powiedz mu: nie każdy jest taki śmiały jak Ty. Co tu więcej mówić? Jak nie rozumiem to jest chyba ograniczony intelektualnie. I to mocno.

Gość moniacz
Problem w tym, że on nie wierzy że istnieją ludzie nieśmiali... Mówi że ja jestem dziwna, a sam jest taki sam :o

Gość moniacz
Problem w tym, że on nie wierzy że istnieją ludzie nieśmiali... Mówi że ja jestem dziwna, a sam jest taki sam :o

Gość ikjthmr
az tak bardzo mu to przeszkadza?? ma do ciebie jakies pretensje o to?

Gość moniacz
Chce bym była bardziej śmielsza. Mówi: "Monia zmień się, trochę więcej śmiałości'....

Gość moniacz
A może jednak da się jakoś?