Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spawn14

kkamienie nerkowe

Polecane posty

Gość spawn14

czy to boli bo nie leczyłem wogóle byłem w wtorek szpitalu wynikło ze mam kamienie nerkowe skad to sie wzięło nie wiem dalej mnie boli i kuje nie moge sie schylac prosze o pomoc

Gość do spawna 14
musisz zrobić RTG lub USG nerek i z tym iść do urologa. Urolog podejmie decyzję co zrobić, czy roztłuc falą akustyczną, rozpuścić jakimś śropdkiem, czy poprzez wzmożoną diurezę wydalić je na zewnątrz. Jeśli "kamienie" są wielkości pieprzu to można je "urodzić": scopolan rozkurczowy, dużo płynów, sauna sucha, skoki na piętach. Ponieważ masz skłonność do odkładania złogów w nerkach, to spróbuj oczyścić organizm terapią Gersona i prowadzić zdrowy tryb życia, w tym dieta i wysiłek fizyczny są najważniejsze. Tu masz linki do odpowiednich stron: http://video.google.com/videoplay?docid=6169 050139483021263 www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość do Moderatora
ktoś albo jakiś idiotyczny program przestawia wyrazy w poście!!!!!!!

Gość aQeKyLXubvJESGror
cytat: spawn14 (spawn14@wp.pl) spawn14@tlen.pl'; Co to dzieciaku za idiotyczne adresy e-mailowe? , Chciałam się z Tobą umówić na rodzenie kamieni a Mailer zwraca listy. Jak dalej będziesz głupa rżnął, to będzie Cię "kuć" jak jasna cholera i dodatkowo będziesz sikał krwią.