Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Jabole za 2 złote

Wieczorna wygląda jak Klaudia El Dursi

Polecane posty

Wulgarny Wojciech w latającym dywanie, który 3 godziny temu wybierał się spać, ale nie śpi. Tak 😄

Kolega gej Wojciech włamał mi się na konto i wypisuje głupoty. Zreszta nie będę Ci się tłumaczyć lysa.

Przed chwilą, WywaloneJaja napisał:

Kolega gej Wojciech włamał mi się na konto i wypisuje głupoty. Zreszta nie będę Ci się tłumaczyć lysa.

Nie jestem łysa gołębiarzu bez mieszkania. Który się schlał i ryczał, że dom mu zabrali.. 

Trudno gadać z kimś, kto nie lubi innych, a nawet siebie. Z czym do ludu podstarzała hejtero z gołębnikiem? 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Nie jestem łysa gołębiarzu bez mieszkania. Który się schlał i ryczał, że dom mu zabrali.. 

Trudno gadać z kimś, kto nie lubi innych, a nawet siebie. Z czym do ludu podstarzała hejtero z gołębnikiem? 

Przyuwaz z kim fruwasz wyskubany kuraku. Rano ide na policję z tym wpisem. 

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Wulgarny Wojciech w latającym dywanie, który 3 godziny temu wybierał się spać, ale nie śpi. Tak 😄

A ty kiedy pojdziesz spać z meżem, bo znowu po północy a ty ciągle na forume 🤣🤣🤣

Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał:

A ty kiedy pojdziesz spać z meżem, bo znowu po północy a ty ciągle na forume 🤣🤣🤣

Seks jest rano 

• Haha 1

Jak Gina zakłada temat, to pierwszy kto się tam pojawia, to podstarzała hejtera w latającym dywanie, która wyzywa ją od pijanych i pyta gdzie jej syn. 

A może ty opowiedz policjantko zawinięta w dywan, gdzie twoja 30 letnia córka? 

1 minutę temu, WywaloneJaja napisał:

Leć już. Ty też będziesz miała sprawę za hejt i stalking na mnie. Tak. 

Leć już. Ty też będziesz miała sprawę za hejt i stalking na mnie. Tak. 

A ty za powoływanie się na moją córkę której tu nie ma.

Jak Gina zakłada temat, to pierwszy kto się tam pojawia, to podstarzała hejtera w latającym dywanie, która wyzywa ją od pijanych i pyta gdzie jej syn. 

A może ty opowiedz policjantko zawinięta w dywan, gdzie twoja 30 letnia córka? 

A może ty spytaj męża czemu cię nie roooocha 🤣🤣🤣

2 minuty temu, WywaloneJaja napisał:

Jesteś podstarzałą hejterą, która myśli, że na hejty na innych posiada jakiś monopol. Bujaj gołębie i płyń stąd. 

Ty możesz się ciągle wozić po kimś, ale nikt inny nie może niczego złego napisać o Patrycji w latającym dywanie, bo odpala agresora... Jeszcze raz przeczytam hejt na Ginę i na mnie 😄

2 minuty temu, WywaloneJaja napisał:

A ty za powoływanie się na moją córkę której tu nie ma.

Masz ją. Gina mówiła. Jesteś starą hejterą, która nienawidzi siebie i innych. Ja nie wiem, kto cię tak skrzywdził, ale to rzyganie po innych jest żałosne. Bierz coś na nerwy. 

Jesteś podstarzałą hejterą, która myśli, że na hejty na innych posiada jakiś monopol. Bujaj gołębie i płyń stąd. 

Ty możesz się ciągle wozić po kimś, ale nikt inny nie może niczego złego napisać o Patrycji w latającym dywanie, bo odpala agresora... Jeszcze raz przeczytam hejt na Ginę i na mnie 😄

Ja mam wozek z krnąbrnym kołem i się będę wozić po kim chce. Ty tu jesteś tylko salowa więc bierz za szczotę i sprzątaj tak. A za wykorzystywanie wizerunku poszkodowanego Filipa m. I wykorzystywanie dziecka dzesiki wieczornej zapłacisz srogo. Nie popuszczę ci narusza dobr mojej rodziny.

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

A kim ty jesteś kobieto rocznik 78 która ostatni tydzień zaczynała za każdym dniem od plucia na ludzi? Ty masz jeszcze trochę kontroli nad swoim mózgiem, czy nie wiesz sama co odwalałaś kilka godzin wcześniej?

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Masz ją. Gina mówiła. Jesteś starą hejterą, która nienawidzi siebie i innych. Ja nie wiem, kto cię tak skrzywdził, ale to rzyganie po innych jest żałosne. Bierz coś na nerwy. 

Aaa Gina mówiła. To tez beknie za oczernianie dziecka wieczornego.

1 minutę temu, WywaloneJaja napisał:

Aaa Gina mówiła. To tez beknie za oczernianie dziecka wieczornego.

Po Nimfie kto się woził? Leczymy w ten sposób kompleksy w latającym dywanie?😄 Jesteś bardzo złym człowiekiem i mam nadzieję, że za ten obornik co lałaś na mnie odpowiesz. 

Długo byłam cierpliwa stary fałszywcu, ale to od dziś się zmieni i za każdym razem dostaniesz fryco. Twoje koleżanki z krzaków, chcą bić po mordach, a ja załatwiam inaczej 😄

Niektórzy, żeby się ciebie pozbyć, bo wstyd się zadawać, zmieniają nicki lub uciekają. Dramat co za baba 🤦😁

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Po Nimfie kto się woził? Leczymy w ten sposób kompleksy w latającym dywanie?😄 Jesteś bardzo złym człowiekiem i mam nadzieję, że za ten obornik co lałaś na mnie odpowiesz. 

Długo byłam cierpliwa stary fałszywcu, ale to od dziś się zmieni i za każdym razem dostaniesz fryco. Twoje koleżanki z krzaków, chcą bić po mordach, a ja załatwiam inaczej 😄

Niektórzy, żeby się ciebie pozbyć, bo wstyd się zadawać, zmieniają nicki lub uciekają. Dramat co za baba 🤦😁

Od dziś to już  od paru tygodni zmieniasz to forum, bielski ritardzie i nic. 

• Haha 1

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Z tobą na czele 😄

Chociaż nie zaprzeczasz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się