Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafir

proszę pomóżcie!!! Co robić ?

Polecane posty

Gość zafir

Moja dziewczyna dzisiaj szła na koncert. Ja z nią nie mogłęm pójść, bo studiujemy w 2 różnych miastach. Ja już wróciłem do naszego rodzinnego, ona ma jutro wrócić. Ostatnio mi mówiła, że idzie na ten koncert z koleżanką i kolegą...myślę sobie "spoko,nie ma problemu" Jest jeden typ, który tam do mojej dziewczyny się ślini. Wróciłem dzisiaj do domu, wchodzę na gg, pierwsze uruchomiło mi się jej gg, bo siedziała u mnie w domu na kompie na gg jak tutaj ostatnio była...Patrzę a tutaj właśnie wiadomość od tego typa... i to jeszcze w stylu "pijemy coś przed koncertem?" zamurowało mnie....Chwilę później, dosłownie 2-3 min później laska mi pisze smsy "kocham :*" "co tam kochanie sobie porabiasz?:*" ":*:*:*:" itp itd... Po prostu mnie zamurowało... co ja mam sobie teraz myśleć? Co to kurwa za zachowanie !? Wcześniej przez 4 godziny nic nie pisała,a teraz tutaj w ciągu 20 min 4 smsy takie jak pisałem wyżej Pomóżcie !!! co zrobić ? co mam sobie pomyśleć ?? O co tutaj chodzi ? a może nie ma problemu? bo to on chciał z nią iść ? i może nic w tym złego...nie wiem...czuje, że chyba straciłęm do niej zaufanie....

Gość moni2000
wstrzymaj sie z ta strata zaufania.poprostu po wszystkim pogadaj z nia,znasz ja chyba dobrze i wiesz kiedy cos kreci,a wtedy pomysl o stratach........?

Gość zafir
ale co mam z nią pogadać ? powie mi, że wchodzę na jej gg :| Jestem załamany !!!!!! Jak ja jej mam teraz ufać!?

skoro sie do niej slinil i ona nie ulegla to nie znaczy ze teraz musi ulec. poszli jako znajomi i po prastu pili przed koncertem - takie rzeczy od razu sexem sie nie koncza :D

Gość zafir
aha czyli Wy też nie miałbybyście nic przeciwko, jakby Wasz facet szedł bez WAs na koncert z laską, która się do niego ślini i jeszcze pili przed tym ? ;p

Gość raaaannnnyyyyyyy
Pomarańczowy S---Ty to umiesz pocieszyć

podstawa zwiazku jest szczerosc i zaufanie - troche jej zaufaj i pogadaj szczerze, ze to Cie zabolalo i nie chcesz zeby sama z nim sie spotykala

Gość raaaannnnyyyyyyy
PS---postaraj się bardziej ;) :classic_cool:

Gość raaaannnnyyyyyyy
ten ostatni wyraz aż taki potrzebny??? :D

Gość raaaannnnyyyyyyy
to pewnie tylko przykrywka ;)

Gość raaaannnnyyyyyyy
:classic_cool: :D:D:D:D:D