Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bania bania

co zrobić???

Polecane posty

spodobał mi się bardzo mój wykładowca, jest niewiele starszy ode mnie to totalny zawrót głowy- nigdy chyba tak nie miałam czy to ma jakieś szanse? jak zwrócić na siebie jego uwagę??

Gość szczoteczke elektryczna
idź na konsultacje ;) albo wybadaj do jakich kawiarni chodzi i tez tam sie zakrec

tak zrobiłam, ale trafiłam niestety na zły moment. nie miał czasu... dał mi książkę tak "w przelocie"

Gość szczoteczke elektryczna
a wiesz cos wiecej o nim czy jest sam etc? lepiej wiedziec od razu niz sie rozczarowac no a książke trzeba przecież oddać;)

kurka nie wiem, ale wydaj mi się, że sam. no i nie słyszałam żeby wcześniej umawiał się ze studentkami, albo w jakiś sposób którąś wyróżniał. zapisałam się na referat...teraz siedzę zakopana w książkach przygotowując prezentacje---> jak głupia... ale zależy mi z drugiej strony nie chcę żeby tak było widać, że mi się podoba

Gość co studiujesz
duzo starszy?

Gość co studiujesz
kurcze z tymi doktorkami to jest tak ze z zasady ze studentkami sie nie umawiaja. no chyba ze to awf :P

bardziej nauki społeczne kurczę a z tego ewentualnie mogą być jakieś konsekwencje? hipotetycznie gdyby wypaliło??

Gość co studiujesz
heh, to zalezy co rozumiesz przez konsekwencje. fakty sa takie ze poprostu na polskich uczelniach nie jest mile widziane gdy wykladowcy umawiaja sie ze swoimi studentkami. z drugiej jednak strony, jezeli nie bedziesz sie z tym afiszowac i np wpadac do jego pokoju w kazdej wolnej chwili jak do siebie to czemu nie.

a jak dać mu sygnał?? chyba już dałam, tylko nie wiem czy odebrał czy zignorował "w imię nauki" dawno na niczym mi tak nie zależało i nie chciałabym zmarnować szansy-. kiedyś już zmarnowałam z innym facetem i bardzo teraz żałuję, że wtedy byłam taka honorowa zamiast zrobić pierwszy krok.

Gość co studiujesz
przykladaj sie do tego co robisz, usmiechaj sie itp. ci kolesie sa dosc spostrzegawczy i widza o co chodzi. gozej ze z reguły to ignorują.

haloo sytuacja nie uległa zmianie... pomoże ktoś? a moze wiecie jak się odkochać?? czuje się jak nastolatka

Gość fgy
ile masz lat autorko ?

Gość prawde powiem
wez mlotek i puknij sie ta glupia makowke.

Gość dołączę się
halo halo..i jak tam autorko? ma ta dziewczynę? ja tez sie zaurczyłam w cwiczeniowcy ale nie mam zadnego pomysłu na niego ;/