Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bossmannn

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Bossmannn

Przytrafiła mi się dziś niecodzienna sytuacja w pociagu Intercity. Zalotnie uśmiechała się do mnie laska rozdająca poczęstunki... no ale przecież one są miłe więc nie zwróciłem na to zbytnio uwagi. Podróż trwała kilka godzin więc poszedłem do barowego na naleśnika. Przechodziła i uśmiechała się ewidentnie do mnie więc też się uśmiechnąłem i ona zatrzymała się i zapytała czy przypadkiem już z nią nie jechałem i podała datę. Nie pamiętałem czy jechałem więc odparłem "być może" bo czasami jeżdżę tym pociągiem (ok. 2 razy w miesiącu) no ale rzuciłem jej drobny komplement o dobrej pamięci. Poszła sobie i pojawiła się znowu z uśmiechem zbierając opakowania po poczęstunkach z przedziałów życząc mi miłego weekendu (nie wysiadałem na stacji końcowej a reszta pasażerów z tego przedziału pojechała dalej). No i teraz sprawdziłem czy w tej dacie, którą ona podała jechałem tym pociągiem i... jechałem! To było 2 miesiące temu. Kobiety, o co jej chodzi? Lubi mnie czy co? Może powinienem żałowac że numeru tel. nie wziąłem od niej albo nie wcisnąłem wizytówki? :)

Gość Wnerwiona/
Jeżeli Ci się spodobała to żałuj. Albo szoruj do pociągu ;-)

Gość emma baton
Musiałeś wpaść jej w oko i to na dobre skoro pamiętała datę SPRZED 2 MESIĘCY kiedy cię spotkała :) Przyecież tylu pasażerów przez ten czas widziała! Zatem jak wyżej - jeśli ci się spodobała to przeszukuj Warsy :D

Gość Bossmannn
Dzięki :) W "namierzeniu" właściwego pociągu nie ma problemu. Tylko dziwi mnie ta sytuacja :)

Gość Wnerwiona/
Ludzie poznają się w różnych miejscach. A dziewczyna po prostu odważna jest :-)

Gość Bossmannn
Czy taka odważna? ;) Gdybym ja (jak Emma Baton zaznaczyła) zapamiętał jedną dziewczynę z kilku tysięcy wraz z datą, to po dwóch miesiącach gdybym ją spotkał... powiedziałbym o co mi chodzi :P

Gość Polinkaaa
ewidentnie wpadłeś jej w oko, szukaj jej przy nastepnych podrózach :)

Gość emma baton
Tylko że: 1. ona jest kobietą 2. ona jest obsługą pociągu i nie wypada jej aż tak nagabywać pasażerów. Moim skromnym zdaniem jest odważna :)

Gość Polinkaaa
a i jak ja znajdziesz to wez numer telefonu ;)

Gość Bossmannn
Ha! No właśnie! Załóżmy, że nie wypada nagabywać podróżnych. Nie wyciągnę jej na rozmowę na osobności więc gdy poproszę o numer ktoś to usłyszy (ja nie widzę w tym problemu) i jaka będzie jej reakcja? :P

Gość Wnerwiona/
Oj poradzisz sobie :-)

Gość emma baton
E-tam! W korytarzu wagonu z przedziałami przecież możesz ją dorwać. Pomiędzy zamknięciem drzwi jednego przedziału a otwarciem drzwi innego przedziału masz chwilkę czasu ;) Pomyśl trochę :)

Gość Wnerwiona/
Albo w łazience ;)

Gość Bossmannn
Ja sobie poradzę ale nie chcę narobić siary dziewczynie.

Gość Bossmannn
No w łazience... to najlepszy pomysł... i jaka sceneria romantyczna :D

Gość Wnerwiona/
Ale z drugiej strony przecież to ona Cię zaczepiła. Wtedy mogła mieć nieprzyjemności, a nie miała. Znajdzie chwilę na rozmowę :-)

Gość Bossmannn
Rozmowa to za mało bo numer tel... :P

Gość emma baton
Poradzisz sobie. Trzymam kciuki :)

Gość Bossmannn
No jasne, że sobie poradzę ale i tak chcę wiedzieć co myślicie o opisanej sytuacji :)

Gość emma baton
Ja już napisałam co myślę i zdania nie zmieniam :P Powodzenia WAM życzę :)

Gość Ania - girl drania
Leci na Ciebie więc kuj żelazo póki gorące :)

Gość leyla_24
Ja byłam kiedyś świadkiem podrywu w pociągu i przyznam szczerze,że dziewczyna wykazała się sprytem:) W przedziale ze mną siedziała starsza kobieta, 2młode dziewczyny i młody naprawdę atrakcyjny chłopak. Kątek oka zauważyłam,że jednej dziewczynie też się spodobał,bo ciągle zerkała w jego kierunku i próbowała zagaić rozmowę na jakieś bzdurne tematy. Aż w pewnym momencie poprosiła go,żeby zadzwonil na jej nr,bo nie moze znalezc tel w torbie i po dzwieku latwiej byloby jej go znalezc. Podała mu nr i tym samym dorwała jego nr:) Wysiadl kilka stacji pozniej, a dziewczyny byly bardzo zadowolone:)

Gość Bossmannn
Leyla_24 toż to jakiś profesjonalny plan :D Niesamowicie sprytna bestia z jego autorki :P

a chociaż ci się spodobała...? bo zachowałeś się jak cipa, dziewczyna daje ci do zrozumienia, że jest zainteresowana tobą a ty taki "nieśmiały"? Raz się żyje gdybyś rozmowę pociągnął nie zastanawiałbyś się teraz czy to dziwne czy nie

Gość Bossmannn
cukierasekk, jadąc tym pociągiem (3h) jestem już po dwudziestu godzinach podróży lotniczo- kolejowej. Dlatego przy poprzednim spotkaniu (którego ona datę zapamiętała) nawet nie zwróciłem na nią uwagi... Spodobała mi się bo choć nie jest jakąś pięknością, to ma "coś" ;)

nie chodzi o to, że nie pamiętałeś tylko dziewczyna wyraźnie dawała ci sygnały, że jest tobą zainteresowana a ty tego nie wykorzystałeś. Pewnie zmęczenie.....następnym razem sam do niej zagadaj :) raz się żyje

Gość Bossmannn
cukierasekk no wiem że raz się żyje i że lepiej żałować, że się coś zrobiło niż że się tego nie zrobiło... ;) ale życie nie jest takie proste jak na pierwszy rzut oka się zdaje...

Gość Emmett Fitz-Hume
To może- jeśli jesteś w stanie namierzyć pociągi którymi Ona jeździ- pojedź specjalnie :) Bez zmęczenia, bagażu, na luzie... i powiedz, że jedziesz tylko dlatego by ją znowu zobaczyć :) Nawet przy innych pasażerach mógłbyś to powiedzieć bo z tego powodu napewno będzie jej miło :) Że też mnie się takie love story nie przytrafiają...

Gość Bossmannn
Emmett, bez przesady. Ja nie jestem zakochany ani zauroczony :) Po prostu fajna dziewczyna... przynajmniej narazie ;)