Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

LEGGINSY W PANTERKĘ - gdzie kupię??

Polecane posty

Witam :) Czy widziałyście gdzieś w sieciówkach legginsy w panterkę? Jeśli tak, to w których i w jakiej cenie. Wybieram się jutro na poszukiwania i nie chciałabym tracić czasu, tylko udać się do konkretnych sklepów, gdzie wiem, że znajdę takie legginsy o dobrej jakości i adekwatnej cenie. Rozważam także zakup na Allegro, stąd proszę o podanie przybliżonych cen. Są może w h&m, reserved lub bershka? Dziękuję za pomoc ;)

Gość Prędzej na allegro
Kupisz :) wpisz w wyszukiwarce: legginsy panterka albo same słowo panterka i Ci wyszuka kategoriami i tam znajdziesz. Jest też 'zebra' i powiem Ci,że mi sie bardziej podoba od 'panterki' :) ale o gustach się nie dyskutuje :P pozdr

coś mi się przypomina, że w zarze były ;) , ale tamte kosztowały chyba 60-80zł a ja mam spodnie w zebrę :D

Na Allegro oglądałam i są dość fajne. Ale chciałabym jeszcze porównać ceny w sklepach (choć zapewne wyjdą drożej mimo wszystko), zobaczyć je na żywo, dotknąć i przymierzyć ;)

Chodzi o podobne do tych ;) www.voila.pl/265/flomu/index.php?get=1&f=1

Najlepiej na byle "tOrgu", bo najtaniej. Poważnie. A z sieciówekto np Berhska (79zł tak wiec sie nie oplaca)

karolina, widziałam na zdjęciach te z Gatty i obawiam się, że mogą być dość cienkie i prześwitujące:o Gatta kojarzy mi się głównie z rajstopami :P A chciałabym żeby te legg były jednak nieco grubsze.

Gatta ma legginsy typowo rajstopowe. Czyli na tyłku i nie tylko prześwitują. Nie lubię takich.

Dziękuję za informację anxipaxi :) Będę więc łowiła na Allegro, ewentualnie po targach pochodzę, chociaż nie widziałam u siebie w mieście takich na zwykłym rynku:(

U mnie na targu maja kazde mozliwe leggnsy, zaczynajac od lateksow, poprzez panterki, cekiny a na cwiekowanych konczac. I ceny duzo nizsze niz w sieciowkach, ale czesto jakosc tez duzo gorsza, wiec zwroc na to uwagę. Chociaz sieciowka sieciowce tez nierowna wiec nie ma reguly :)

Cóż, poszukam w przyszłym tyg po targach, bo akurat wróciłam do domu na święta ;) Chociaż wypatrzyłam już fajne na Allegro. Wydają się z dobrego materiału i razem z przesyłką kosztują ok.30zł.