Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magi-88

przeczytaj prosze!

Polecane posty

Gość magi-88

moja historia okres mialam 15 października z racji tego ze moje cykle wahaja sie od 36-42 dni (roznie to bywa) kolejnej @ spodziewalam sie jakos 18-25 listopada, ok 18 listopada dopadla mnie grypa mialam goraczke przez ok 3 dni , 24 listopada dostałam @ przynajmniej tak mi sie wydawalo przez 1 dzien poniewaz w nastepnych 3 dniach wystapilo tylko bardzo skape krwawienie uznalam ze to wlasnie wina grypy, 11 listopada kochalam sie z chlopakiem ale bylismy zabezpieczeni prezerwatywa a on nie doszedl ( powod znaczna ilosc alkoholu we krwi ) wiec wykluczylam ciaze. ok 2 grudnia mialam znow stosunek po ktorym wystapilo krwawienie tzn taki jednorazowy wylew krwi, ale jakos sie tym nie przejelam, nastepnie od ok 12 grudnia zaczelam obserwowac objawy owulacji ból jajnika i śluz płodny 15 grudnia wieczorem dostalam krwawienia ktore trwalo do 18 grud rano, 18 grud w nocy znow uprawialam sex i znow wystapilo krwawienie :/ wizyte mam dopiero umowiona na po swieta i wczesniej nie da rady:/ czy ktos mial podobny problem? poprosze o pomoc !

Gość magi-88
jest tu ktoś??