Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu on

Lublin Lublin

Polecane posty

no co ty....leć bo bedziesz głodny.... a tego nie chcę

a ja wlasnie piję wiec zapraszam :) i tak z innej beczki ...palisz ?

no chcialabym nie powiem .... a papierosy palisz?

bede wieczorem tzn rano u Ciebie mam super dzien, bede myslal o tym jedzeni z Toba

Gość MAŁRYCY
Karolinko! Nie ma juz biletow na Avatara :(. A przeciez nie pojdziemy na zwyklego pfffff. Musi byc 3d, romantycznie jest wtedy! Jakie chcesz moje zdjecie? ;) Penisa Ci nie wysle, wybacz. Jakos to takie malo meskie, te wszystkie tematy w ktorych chlopcy blagaja o OCENE :D.

Dzien dobry- kawki? ;) Mowilam, ze nie ma juz miejsc.. czytaj mnie uwazniej :P cóz.. trzeba poczekac, Avatar nie ucieknie! a zdjecie eccch wysylaj co chcesz :p

dzien doberek :) Jaty i jak tam śniadanko ? teraz to już pewnie po kolacji ;) Karolinkaaa a co to za film bo ja jakas ciemna w tej kwestii;) zapraszam na herbatkę:)

Gość MAŁRYCY
Noo w sumie, najpierw randka, slusznie ;). Ale kurde, ja to sie zawsze wybieram do kina jak juz koncza grac ten film. Teraz tez pewnie obejrze dopiero w domu :P. No ale najwazniejsze, ze razem. To bedzie prawie jak seks! ;)

acu kiwi na sniadanie i inne owoce ja lubie bardzo dobra kawe i chlebek z dzemem z wisni, oczywiscie slodkie calusy i nie tylko do tego wszystkiego

nalalem sobie winka i czekam nie polam tych slicznych nozek

kociaku powoli przysypiam, zmarzniesz na tych nartach

ojjj a ja mam w domu duuuzo słoiczków z dżemami, sama robiłam i z wiśni i z truskawek i powidełka ze śliweczek :D mniam mniam z bułeczką i mleczkiem :) nie było mnie chwilę w domu ale pewnie juz sie polozyłeś spac .... teraz jadę na zakupy wiec mam nadzieję ze spotkamy sie wieczorkiem ..ups...tzn rano ;)

Gość MAŁRYCY
Moja bujna wyobraznie, czy mnie? :P Juz tyle za nami, powinnas zaczac sie podkochiwac, musialem cos zepsuc ;).

Gość MAŁRYCY
Kurde, ale sie spieszysz, dojdziemy??? Ze mna najpierw trzeba chodzic, nie jestem taki latwy!

Gość MAŁRYCY
U mnie fatalnie, bo nie randkowalismy :(. To w ktorym sklepie Cie spotkam? ;) Wlasnie trzeba nadac tempa temu naszemu zwiazkowi i musimy sie poznac. CO NIE??? :D