Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu on

Lublin Lublin

Polecane posty

hej ;p a ja jeszcze nie jestem, bo studiuje.. ale popadne w nałog czekoladek jak babcie zaczna mi przynosic w podziekowaniu za usługe :D :P

Gość wiktoria 2010
karolcia ostatnio mialem taka 100 kilowa panne ktore je czekoladki co 5 minut bylo wspaniale, nie masz czego sobie zalowac, smacznego

wspanialy nalog tez lubie slodycze i .............

cos tej wiktorii sie poplatalo ja tez lubie jak jest roche ciala

acu co u Ciebie milutka panno ? dawno nie flirtowalismy,troche mi tego brak odezwij sie teraz ide spac

Jaty nie idz nie idz ... jestem tu na Twoje życzenie 👄 ja tez tęsknie....

o skarbie bardzo ciesze sie ze jestes co u Ciebie ?

Gość MAŁRYCY
Czeeeeesc! Ej Karolinko, ja lubie troche cialka u kobiety, ale jak faktycznie bedziesz jadla hurtowo czekoladki to ja nie wiem...cellulit na czole? ;)

Gość MAŁRYCY
Ej ja pierdole :DDD Tesknicie za soba, po wypowiedziach na durnym forum? Hehehehe jak to mowia, ZAL.pl!

Gość MAŁRYCY
No bo jestem bardzo! Ale to to juz przesada heheh. TESKNIE

Hej skarbie :) u mnie chyba nic ciekawego , sprzątam bo mam dzisiaj powera wiec musze go wykorzytać ;) Małrycy zero w tobie romantyzmy chłopcze ;) więcej luzu ci polecam ;):P

Ten Twój romantyzm jest jakiś specyficzny. Wiesz, że podstawowa zasada to niepełnina miłość. Wcześniej wyrażana listownie, na papierze. Teraz zmienił się tylko niśnik myśli. Idea została ta sama :D

Gość MAŁRYCY
Nie porownuj pieknych, romantycznych listow do monitora... Ja Cie prosze! Zreszta ja jestem romantykiem wewnetrznie, a nie na forum i w ogole! Co sie czepiacie :D

Małrycy ja dotąd to ty sie nas czepiłeś .... zajmij sie lepiej Karolinką i prezentem dla niej ;):D

A co mamy robić :D Nie możemy pisac, że tęsknimy ponieważ smiejesz się z tego :D

Gość MAŁRYCY
Nooo, tesknie za nia, gdzie Karolinka? :((( Tesknota rozdziera mi serce!!! :classic_cool:

Małrycy no widzisz ......szybko sie uczysz ;) :D Jaty śpisz juz kotku? pisz co u Ciebie?

Romantycy XXI wieku.. a ja nie lubie przesadnego romatyzmu, bez przesady.. jak jest za slodko to az mdli ;] aaach jestem Małrycy, nie mow ze tesknisz bo stracisz swoja oryginalnosc :P trzeba miec jaja.. :D

Gość MAŁRYCY
Karolinko...Czy taki skurwiel jak ja moglby tesknic??? ALe romantycznosc to naprawde, rozpierdala mnie od srodka! :D

hmm.. nie wiem czy jestes skurwielem, nie mi to oceniac, ale skoro tak czesto o tym mowisz to zapewne przesadzasz.. dobry chłopOk z ciebie , zapewne sie zgrywasz.. aleee jest przeciez zabawnie :P hehe

Gość MAŁRYCY
Nie jest zabawnie bo mi znikasz na cale dnie i siedze i sie stresuje, ze moze dotyka Cie jakis murzyn, swoim wielkim penem!!! Nie podoba mi sie to :[. Dbaj o mnie troche!

Małrycy a gdzie ty w Lublinie murzyna uświadczysz ;) :D

Gość MAŁRYCY
Sa sa, widzialem jak kleja sie do nich malolatki... ZAL.PL Nie? :D Dobra, konczmy temat, bo ostatnio w polsce sie zrobilo tak super-tolerancyjnie-rozowo, ze strach sie wypowiadac ;).

no ja sie nie wypowiadam bo nie mam z nimi nic wspólnego .....;)

a ja zabioe głos w dyskusji.. otóz pod tym wzgledem jestem bardzo tolerancyjna, jak i pod wzgledem orientacji seksualnej.. takze troche luzu, raz sie zyje.. trzeba dac wolnosc kazdemu ;) małrycy- ja znikam bo ja pracuje, sie ucze... uczeee sie i jeszcze praktyki w szpitalu odwalam.. wiesz jedni zapitalaja zebys Ty mogł błogo leniuchowac operujac pilotem i tv :P ;)

Gość MAŁRYCY
Nienawidze TV i wcale sie nie obijam :P. Biedactwo jestes, trzeba sie zajac relaksem! Pomoc? ;)