Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ORANGE IS POWER

Pomaranczowi są dyskryminowani na Kafe!!!

Polecane posty

Gość raaaannnnyyyyyyy
ike, nie ma różnicy pod jakim kto kolorem pisze, liczy się co pisze i co sobą reprezentuje.

z ciebie pomarańczo jest taki rewolucjonista jak z koziej dupy trąba nawołujesz do rewolucji a potem wkradasz się w łaski wroga

Gość ORANGE IS POWER
Ale nie mów że od tekstu deklaracji się nie uśmiałaś. Przeciez nie będe nikogo wyzywał.... Dasz buziaka? Prosze:D

przecież się uśmiałam:P a teraz zabieraj swój teks i inne pomarańcze i wynocha na f23:P

Gość ORANGE IS POWER
Daj buzi:D:D:D:D

Gość raaaannnnyyyyyyy
ike- kto tu by się miał wynosić ?? Temat pomarańczowego :)

Gość no nieeeeeeeeeeeee
Heloł :D

Gość ORANGE IS POWER
Wróg nie dał sie podejść! No cóż ale orange wywiad będzie działał dalej :P:P:P

Gość ORANGE IS POWER
Witajcie pomarańczowi bracia i siostry. Piszcie tu wszystkie żale na czarnoczcionkowych kafeterianek i kafeterianinów:)

ty się ciesz, że ktoś traci czas , żebyś miał czarnego wroga :P i to za darmo!!

Gość ORANGE IS POWER
Przecież wiesz że Cie lubie mimo to że jestes czarna. Ale wojna to wojna:P :D :calusek:

Gość ORANGE IS POWER
Też na zakupy musze iśc na ten mróz:( Mam nadzieje, że moja rewolta nie upadnie podczas mej nieobecności:D

Gość ORANGE IS POWER
Należy zadac sobie podstawowe pytanie: czy musialo do tego dojść? i jest tylko jedna racjonalna odpowiedz:widocznie musialo skoro doszlo.Uważają nas za podszywy. A my mówimy nie sugeruj się kolorem. Czy kolor profilu świadczy, żeby nas ignorowali wszędzie? Mówimy stanowcze NIE!!! Viva la Kafe!!! Viva la pomarańczowi!!! Viva la rewolucja!!! My pomarańczowi zakładajmy topiki, coraz więcej topików i MY ich teraz zignorujmy. A to pierwszy POMARAŃCZOWY topik, czarni niesą tu mile widziani!! Miałam sen. Piękny sen. Sen w którym pomarańczowi i czarni użytkownicy razem bez żadnych podziałów serfowali na KAFE. Dzisiejszy dzień, to początek pomarańczowej rewolucji na Kafe!!! Cz pomarańczowa rewolucja nie ma przyszłości? Pewien dziennikarz zapytał mnie o to. Ja odpowiedziałem, czy Robespierre przypuszczał że jego kumple z rewolty go zetną? Ja zaryzykuje nawet bana na moje IP. Dodałem. Wszystko dla równości na Kafe. Nie damy się wsadzić do Pomarańczowego Getta!! Czarni często ignorują nas w topikach! Nie możemy dać się tak szargać!! Stop ich rasizmowi!! Czy pomarańczowi są gorsi? NIE!!! NIE!!! NIE!!! Wielki jest ciężar odpowiedzialności jaka spada na mnie w tym dramatycznym punkcie historii Kafe. Moim obowiązkiem jest przyjąć tę odpowiedzialność! Chodzi o przyszłość Kafe! HISTORIA OCENI NASZE DZIAŁANIA! Pomarańczowi przyjaciele zwracam sie do was, aby powiedzieć dość czarnym użytkonikom. Pomarańczowi są i będę trwałym ogniwem Kafe.

Gość ORANGE IS POWER
Należy zadac sobie podstawowe pytanie: czy musialo do tego dojść? i jest tylko jedna racjonalna odpowiedz:widocznie musialo skoro doszlo.Uważają nas za podszywy. A my mówimy nie sugeruj się kolorem. Czy kolor profilu świadczy, żeby nas ignorowali wszędzie? Mówimy stanowcze NIE!!! Viva la Kafe!!! Viva la pomarańczowi!!! Viva la rewolucja!!! My pomarańczowi zakładajmy topiki, coraz więcej topików i MY ich teraz zignorujmy. A to pierwszy POMARAŃCZOWY topik, czarni niesą tu mile widziani!! Miałam sen. Piękny sen. Sen w którym pomarańczowi i czarni użytkownicy razem bez żadnych podziałów serfowali na KAFE. Dzisiejszy dzień, to początek pomarańczowej rewolucji na Kafe!!! Cz pomarańczowa rewolucja nie ma przyszłości? Pewien dziennikarz zapytał mnie o to. Ja odpowiedziałem, czy Robespierre przypuszczał że jego kumple z rewolty go zetną? Ja zaryzykuje nawet bana na moje IP. Dodałem. Wszystko dla równości na Kafe. Nie damy się wsadzić do Pomarańczowego Getta!! Czarni często ignorują nas w topikach! Nie możemy dać się tak szargać!! Stop ich rasizmowi!! Czy pomarańczowi są gorsi? NIE!!! NIE!!! NIE!!! Wielki jest ciężar odpowiedzialności jaka spada na mnie w tym dramatycznym punkcie historii Kafe. Moim obowiązkiem jest przyjąć tę odpowiedzialność! Chodzi o przyszłość Kafe! HISTORIA OCENI NASZE DZIAŁANIA!!! Pomarańczowi przyjaciele zwracam sie do was, aby powiedzieć dość czarnym użytkonikom. Pomarańczowi są i będę trwałym ogniwem Kafe.

Gość Pomarańczowa Luśka W.
Chciałabym zaznaczy, że w żadnym razie nie jestem oportunistką,ani tym bardziej konformistką. Po prostu blsikie są mio światłe idee oraz dobro ogólne ludzkości. (Ike, mam nadzieję, że po raz kolejny zrozumiesz!)

Gość kochana Lusio Orange GO
przeciez nie masz bladego pojecia o tak zlozonych pojeciach jak oportunizm czy konformizm nie mowiac juz o non konformizmie do gimnazjum rekomenduje :P Powodzenia w Dzialaniach Rewolucyjnych

"przeciez nie masz bladego pojecia o tak zlozonych pojeciach jak oportunizm czy konformizm nie mowiac juz o non konformizmi" rozumiem, ze zapragnęłaś mnie oświecić? gdyby nie to, ze nie lubię mijać się z prawdą, chętnie udzieliłabym przyzwolenia, żeby sprawić ci przyjemność, ale w obecnej sytuacji to już sama nie wiem. muszę się skonsultować ze swoim doradcą.

Gość kochana Lusio Orange GO
no to zaczynamy Lusio :) wylewamy prawde :)

Tzn. co zaczynamy?

Gość jedno zielone drugie niebieski
nie - bo szceka mnie boli

Ale to Ty teraz jesteś ta Kochana lusio orange?

Gość ORANGE IS POWER
Pomarańczowi wszystkich for Kafe łączcie się!!!

Gość cien cienia
Dolaczam sie :) Rozpoczniemy walke klas:P

Gość ORANGE IS POWER
Niech czarne nicki polegną. Nie walczymy z adminami ani Kafe. Bo admin to jak ojciec, a Kafe jak matka. Walczymy o to aby pomarańczowych godnie traktowano! W każdym forum, topiku, posćie etc. Lider Rewolucji!!!

Gość ORANGE IS POWER
Należy zadac sobie podstawowe pytanie: czy musialo do tego dojść? i jest tylko jedna racjonalna odpowiedz:widocznie musialo skoro doszlo.Uważają nas za podszywy. A my mówimy nie sugeruj się kolorem. Czy kolor profilu świadczy, żeby nas ignorowali wszędzie? Mówimy stanowcze NIE!!! Viva la Kafe!!! Viva la pomarańczowi!!! Viva la rewolucja!!! My pomarańczowi zakładajmy topiki, coraz więcej topików i MY ich teraz zignorujmy. A to pierwszy POMARAŃCZOWY topik, czarni niesą tu mile widziani!! Miałam sen. Piękny sen. Sen w którym pomarańczowi i czarni użytkownicy razem bez żadnych podziałów serfowali na KAFE. Dzisiejszy dzień, to początek pomarańczowej rewolucji na Kafe!!! Cz pomarańczowa rewolucja nie ma przyszłości? Pewien dziennikarz zapytał mnie o to. Ja odpowiedziałem, czy Robespierre przypuszczał że jego kumple z rewolty go zetną? Ja zaryzykuje nawet bana na moje IP. Dodałem. Wszystko dla równości na Kafe. Nie damy się wsadzić do Pomarańczowego Getta!! Czarni często ignorują nas w topikach! Nie możemy dać się tak szargać!! Stop ich rasizmowi!! Czy pomarańczowi są gorsi? NIE!!! NIE!!! NIE!!! Wielki jest ciężar odpowiedzialności jaka spada na mnie w tym dramatycznym punkcie historii Kafe. Moim obowiązkiem jest przyjąć tę odpowiedzialność! Chodzi o przyszłość Kafe! HISTORIA OCENI NASZE DZIAŁANIA! Pomarańczowi przyjaciele zwracam sie do was, aby powiedzieć dość czarnym użytkonikom. Pomarańczowi są i będę trwałym ogniwem Kafe.

Gość do autorkiiii
to przykre, że zaraz napiszesz topic o tym że kafeteria to twój cały świat i że przegrałaś życie.

Gość ORANGE IS POWER
No co Ty...

Gość Władimir Iljicz Lenin
Riewalucja ? Ja dołgo żdał na niejo. Prijedu w tri miga.

Gość ORANGE IS POWER
Wladymyr. Ty prijadżaj tolko bistro.