Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azzezzaa

co sadzicie o produktach Ziaji

Polecane posty

Gość ostatnio
kupiłam tonik ogórkowy ziaji i jest dobry i do tego ślicznie pachnie, choć mój chłopak nie cierpi tego zapachu.

Gość no nieźle
przedstawiciele handlowi ziaji mają niezłe używanie na tym forum. Reklama za free, jeszcze dodac jakieś ''ohy'' i ''ahy'' od siebie i żyć nie umierać hahaha

Moim zdaniem niektóre kosmetyki tej firmy sa naprawde fajne i skuteczne. Bardzo lubię od nich balsamy do ciała i tonik do twarzy. A jakie są Wasze sprawdzone firmy z kosmetykami?

Witam was :) Ja również jestem fanką Ziaji . Uważam , że jest to rewelacyjna firma , mam balsamy , kremy , płyny do kąpieli . Używałam różnych produktów jak Vichy, Avon , Loreal i zawsze mnie strasznie uczulały . A nasze polskie produkty są dobrej jakości w dobrej cenie . Po co przepłacać . DOBRE BO POLSKIE !!!!

Gość mama dwulatka
Ja rowniez jestem zachwycona Ziaja. Używam chyba calej serii Ziajki dla dzieci z kremem z filtrem wlacznie. Sama rowniez uzywam mleczka do twarzy i toniku nagietkowego, kremu Herbika Plant dla wkory suchej i normalnej. Dlugo szukalam czegos tak dobrzed zialajacego na moja skore. Nawilza, nie podraznia, nie zapycha porow. Jak dla mnie super. Rowniez mydla pod prysznic, krem do rak kozie mleko, maska oliwkowa do rak. A co najwzniejsze wszystko jest za bardzo przystepna cene.

Gość japosiadam
Mam tonik ogórkowy, oliwkowy krem do twarzy,masło kakaowe, płyn do demakijażu, tonik Ziajka i krem oliwkowy do rąk. Chciałabym kupić krem do rąk w tubce Ziaja ale nie mogę znaleźć.

Gość prawda jest taka ze...
kosmetyki ziaji sa tanie bo sa produkowane z najtanszych niestety czesto szkodliwych skladnikow tanie kremiki maja w skladzie czesto na pierwszym miejscu olej parafinowy(parafin oil lub mineral oil to to samo) poczytajcie sobie o parafinie co to jest i jak jest szkodliwa dla skory jest to b. tani wypelniacz wiec ziaja laduje go w duzych ilosciach do kremikow i balsamow stad ta niska cena zbajeruja zapachem a cennych skladnikow jest tak malo ze nie oddzialywuja one wlasciwie wogole na skore. zele do kapieli ktore tak zachwalacie sa tanie i super sie pienia bo w skladzie maja sls czyli sodium laureth sulfate tez b. tani skladnik powodujacy ze zele i szampony sie dobrze pienia niestety bardzo wysusza skore sama chemia. kosmetyki ktore zawieraja minimum szkodliwych skladnikow to seria baby dream z rossmana poczytajcie sklad taki kosmetyk jak oliwka dla dzieci w wypadku ziaji czy johnsona ,bobasa i innych to sama parafina z zapachem taka oliwka powinna kosztowac 2 zl bo to syf szkodliwy dla skory na najtanszym skladniku. natomiast oliwka baby dream z rossmana jest na bazie oleju slonecznikowego i oliwy jojoba bez szkodliwej parafiny i kosztuje niecale 5 zl z ziaji mozna wybrac pare kosmetykow ktore ew. sie nadaja do uzywania i nie sa b.szkodliwe ale niestety wiekszosci sklad pozostawia wiele do zyczenia. zreszta inne firmy nie sa lepsze nawet te b.drogie niestety pzdr.

Gość marlut
krem koloryzujący nano doro -odcien naturalny za 11 zł.-BAJKA