Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 000909

POMOCY !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 000909

Cześć . znam sie z dziewczyna rok głownie przez gg ale i w realu spotykamy sie rzadko . zakochałem sie w niej i kiedy zaczałem sie angazowac ona przystopowała i powiedziała mi ze chce to zostawic na przyjazni jak naciakałem , pytajac jej czy bede miał kiedys szanse ona "czas pokarze" . Obecnie zimno rozmawiamy i nazywa mnie przyjacielu a nie jak kiedys misiu czy inaczej . W sumie to przez rok wielkich czułosci nie mielsismy głownie wirtualnie . Chce to zmienic , nie zepsuc bo wiem ze sie mecze . Chce jej dac prezent na gwiazdke i powiedziec co czuje , to moze byc dla niej szok , czy dobrze zrobie , po tym juz wszystko nie bedzie tak samo .... wiem ze olewanie nic nie pomoze , chyba ona sie nie ocknie . Albo mnie nie kocha albo nie wiem , podobno cos do mnie czuje tak wszyscy twierdza ... ciezkie to pomozcie doradzcie !( jest bardzo nie smiała , obawia sie moze ze moze stracic i chłopaka i przyjaciela albo uczucie wygasło ) wiedziałem ze nie byłem dla niej najwazniejszy bo nie miała dla mnie czasu . Podobno ma teraz dla mnie niespodzianke na gwiazdke ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować