Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lovelylove

dzidziuś pod choinkę! bardzo chcemy!

Polecane posty

heja! jejku jestem 10 dni przed spodziewaną @ i tak strasznie mnie korci zrobić test, ale wiem, ze to jeszcze bez sensu-za wcześnie, po prostu. nie mogę się doczekać kiedy go zrobią...bardzo chciałabym z mężem dzidziusia:*...

Gość ja26tc
W takim razie ja z okazji nadchodzących Świąt życze Wam 2 kreseczek na tescie:)Powodzenia!

dzięki bardzo, oby się spełniło:* dam wam zanć jak już będzie coś wiadomo:) jej strasznie się wydłużają dni....

Gratuluję tym, co już wiedzą i życzę dwóch kresek na teście tym, które tego chcą :) Ja zrobiłam test przed spodziewaną @ i wyszła blada druga kreska, ale wyszła :) Tylko że ja test robiłam w maju :) A Wam dziewczyny powodzenia życzę i braku rozczarowań :)

he he ja dokładnie 19 grudnia 2006 zrobiłame test popołudniu i były dwie krechy :D potem lekarz potwierdził ciaze :) urodziłasm w sierpniu eh.... a mały ma juz 2 i 4 miechy

Ja na swojego malucha jeszcze czekam :) Nie śpieszy mu się z wyjściem, chociaż było kilka alarmów... Zresztą, ma jeszcze czas :) Mój test to była wielka niewiadoma, była ta druga kreska ale taka słabiutka... Miałam nadzieję, że to ciąża, ale pomyślałam, że za krótko się staraliśmy (tylko 1 cykl), że to nie to. A tu proszę :) Mam tylko nadzieję, że malec nie zdecyduje się wyjść w Wigilię ;)

no u mnie to też 1szy cykl starań, więć zobac\zymy, dzisiaj idę do gin. tak profilaktycznie, żeby mi doradził co i jak i w ogóle;)...pozdrowionka...8dni przed spodziewaną@

II krechy widziałam już 19 grudnia mimo, że termin miesiączki wypadał na 23-24 grudnia. Nie chciałam sobie skopać Świąt, gdyby miała wyjść I kreska ;)

Nie 19.12 ale 16.12, właśnie sprawdziłam. Choć to był bladzioch nad bladziochy ;)

Gość ale robiłaś na pewno
test 10mlU/ml;)

Tak, 10 mIU :-) 25 mIU wyszedł dodatni dopiero po kilku następnych dniach.Dla sprecyzowania: 11 dni po stosunku, 9go dnia fazy lutealnej.

Gość to Ty ngLka
jestes w ciazy???

Gość sdjfmnsldnvase
ngelka ja myslalam ze ty juz w 13 tygodniu?

hej !j atez mam taką cicha nadzieje na 2 kreseczki ;-) niby termin na świeta wiec zastanawiam sie czy test o czulości 25 juz by uchwycil ciążę...czy poczekać do wigilii ? a moze poczekam, cholera, mam za soba ciaze biochemiczna i poronieni w 12 tyg i mam cholernego pietra, nie chce sie znów rozczarowac, a z drugiej strony chec ujrzenia tych 2 kreseczek jest chyba silniejsza...a co u Was?kiedy testujecie?