Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak1989

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość przystojniak1989

Witam.Poprosze forumowiczów,a w szczególności forumowiczki o ocene tego co napisze....Otóż jestem z moją dziewczyną już w ponad 3 miesięcznym związku i seksu jeszcze nie uprawialiśmy ale lubimy sie droczyć.Ja zawsze robie jej minetke i ona zawsze chce sie odwdzięczyć i zrobić mi loda.Nie wiem dlaczego ale mam takie jakieś przekonanie że jeśli pozwole jej zrobić loda to tak jak bym jej nie szanował:( i unikam tego jak ognia bo chce darzyć ją szacunkiem. Jak miałem poprzednie partnerki to dawałem im zrobić loda bez zastanowienia,a na tej naprawde bardzo mi zależy i sie hamuje żeby mi to zrobiła.Dziewczyny co o tym myślicie?

Gość bardzo dobrze robisz

Gość przystojniak1989
O co Ci biega? jak masz jakiś problem z moim tematem to po co sie wypowiadasz wogóle?

Gość przystojniak1989
wredniak chyba masz racje bo ona twierdzi że mnie nie pociąga skoro nie chce jej pozwolić.a ci inni myślą?

Gość myślę
że ją bardzo kochasz i szanujesz i duży plus dla Ciebie :)

Gość przystojniak1989
od jakiegoś miesiąca tak sie zabawiamy.Zależy mi na niej.Na początku jak ją poznałem to troche spaliłem bo odrazu chciałęm sie do niej dobrać.Wkurzyła sie i to by był koniec znajomości ale jakoś przekonałem ją do dania mi szansy.Miesiac temu mieliśmy mieszkanie tylko dla siebie a ja nie wykorzystałem okazji i ie przespałem sie z nią tylko ją zabawiałem językiem.teraz ona chce seksu a ja chce z tym zaczekać

Gość EwaO
Czekaj dalej z sexem a ona cię zostawi. To samo dotyczy robienia loda. Ona chce go zrobić aby widzieć ze to tobie sprawia przyjemność i jeżeli ty tego unikasz to tak jakby cię nie pociągała.

ja myślę, że jeśli bys jej na to pozwolił to by oznaczało że bardzo jej ufasz, że się nie wstydzisz, że chcesz się całkiem oddać... Takie tam pierdoły. Ale to jest mniej wiecej porównanie do tego jakby Ci sie dziewczyna oddala :P

Gość wtfwtf
o ile nie uwazasz ze twoja laska jest niedorozwinieta i nie jest w stanie myslec zbyt dobrze, po prostu powiedz jej o swoich obawach zamiast sie miotac, moze powie ci cos co zmniejszy twoje opory. Jak nic nie powiesz to owszem najprawdopodobniej bedzie se jej wydawalo ze albo cie nie pociaga albo jest do dupy w robieniu loda

Gość i o co tyle krzyku
Jezeli nie chcesz czegos badz sie czegos boisz lub masz konkretne zdanie na temat poprostu jej o tym powiedz... Wytlumacz dlaczego nie chcesz by robila Ci tego loda... Jezeli bedziesz sie z tym ukrywal ..nie bedziesz z nia szczery to dziewczyna pomysli ze jest cos z nia nie tak .. albo ze Ty masz jakis kosmiczny problem .. A to co piszesz wydaje sie do przegryzienia... w kilka chwil.. pozdrawiam.

Gość przystojniak1989
Wczoraj to ona mnie rozjebałą tym co napisał.Ja pisze do niej esa: JA:Bardzo chcesz tego loda? ONA:To Tobie tak na tym zależy kurwa jka można tak mówić.teraz będzie mieć kare.nawet nie dotknie mnie tam przez miesiąc,a i ja też nie mam zamiaru tego robić.Bede miał ochote ale niech zrozumie najpierw co wygaduje.Chciałem ją szanować a ona myśli że mi tylko zależy na tym żeby mi gałe zrobiła .pomimo że mówiłem że ją szanuje i nie pozwole to sama chciała a teraz na mnie wine zwala że to ja chce

Gość to nie tak jak myślisz
a może zamiast zasięgać informacji na forum to byś z Nią porozmawiał, powiedział co czujesz, na co masz ochotę, dlaczego masz opory... wszystko byłoby łatwiejsze, ona wiedziała by na czy stoi...

Gość przystojniak1989
Już mówiłem że nie chce żeby mi to zrobiła ,ponieważ będzie czuć że jej nie szanuje i tylko o sobie myśle.Ale ona zapewniałą że bardzo chce spróbować i wogóle,a wczoraj ten tekst "to tobie tak na tym zależy"....normalnie mnie zatkało.Ja wole ją zaspokajać żeby wiedziałą że mi na niej zależy i nic w zamian nie chce,ale teraz koniec z tematem zabawiania w naszym związku na najbliższy miesiąc.już postanowiłem

Gość przystojniak1989
a inni co o tym myśłą?

Gość Bzzzykacz
Myślę że jak jej porządnie nie wyruchasz to ona cię rzuci jeszcze w tym tygodniu.

Gość przystojniak1989
He he bzykacz ma niezłe podejście....Ale wkurwia mnie że na początku wogóle nic nie chciała a teraz nasze spotkania topraktycznie tylko macanki i lizanki.a Mówią że tylko facetom na tym zależy

Gość przystojniak1989
PO co ten link do tej idiotycznej gry?!!!!!

Gość pepitkaa
ona chce się rypac a ty jej minetke robisz,sam zachowujesz sie jak cnotka ... puk puk... obudź się :-p

Gość pepitkaa
"Ale wk**wia mnie że na początku wogóle nic nie chciała a teraz nasze spotkania topraktycznie tylko macanki i lizanki." chciałbyś żeby od pierwszego "czesc " wskoczyła ci na wacka ?

Gość przecież facet nie czuje
jesteś dziwny dla NORMALNEJ kobiety seks oralny nie jest wstępem do normlanego stosunku ale obecnie tak się wszystko dzieciakom popierdoliło że najpier oral, potem anal a na końcu jak sobie "zaufają" uprawiają normalny seks u normalnych par urozmaicenia i fetysze wprowadza się w miarę rozwoju związku i stażu a nie odwrotnie

Gość przystojniak1989
ale u nas w związku jest inaczej.A tych zabaw oralnych nie uznajemy za sex wogóle :P

Gość przystojniak1989
oj coś pusto na forum