Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammmoooooooootna mama

Boje sie bardzo

Polecane posty

jestem samotna matka Chlopak mnie zostawil jak zaszlam w ciaze Dostaje od panstwa po 800 zl miesiecznie Dziecko jest jeszcze male Mam bardzo duzo dlugow Przez ostatnie 3 miesiace niepracowalam Wczesniej tak ale niestety oszczednosci mi sie skonczyly mialam oplaty za mieszkanie rachunki lekarstwa Teraz mam te 800 zl place czynsz i racunki na to wychodzi 400 zl( niestety nie mam rodziny ani mieszkania Po smierci rodzicow mieszkania nie mogla dostac bo bylo spoldzielcze) kupuje lekarstwa na to mi wychodzi okolo 100 zl a jedzenie za 300 zl juz nie wspomne zejest zima a ubran takich nie mam bo duzo kosztuje Jakas kurtka zakupiona na rynku to koszt 40 zl najmniej Sobie nic nie kupuje tylko dziecku na to co mnie stac Zblizaja sie swieta az mi sie chce plakac Chcialam zawsze zeby moje dziecko mialo normalny do niestety nie moge jemu stworzyc tego:(:(:(:(:(:(:(

Gość costamcostam
mi tez przykro i to bardzo nie masz zadnej rodziny? A rodzenstwo, ciotki, babcia?

Gość emma baton
Gdybyś chciała żeby twoje dziecko miało normalne życie, to nie jebałabyś się bez zabezpieczenia z jakimś frajerem, który spierdolił ze strachu przed rodzicielstwem.

Gość costamcostam
emma zamknij sie , kazdy popelnia blędy. teraz są święta, czas przebaczenia i współczucia dla drugiej osoby, a ty z takimi tekstami wyjezdzasz pustaku ? skad wiesz jak bylo naprawde.. ?

Gość sierramaestra
a alimenty? scigaj gnoja zsama sobie dziecka nie zrobilas!

Gość bosanoga
wynajmujesz mieszkanie? czy masz jakieś swoje? Można się starać w MOPSie o dodatek do czynszu. Poza tym szukaj pracy. I jak najmniej myśl o tym jak ci źle a jak najwięcej o tym co zrobić żeby mieć więcej.

Gość emma baton
costamcostam przecież ja się nie gniewam ale tak to jest jak się daje dupy nieodpowiedzialnym gnojom.

on nie uznal malej i wpisane jest w dokumentach ze ojciec nieznany Bylam z tym chlopakiem 3 lata Ale on niechce zniszczyc sobie kariery jaka moze zrobic Wiecie co ja mysle o malej Chce zeby ona miala wszystko ale niestac mnie na to a rodziny niestety nie mam

Gość sierramaestra
kobieto a co cie obchodzi to czy on chce uznac dziecko czy nie sprawa o ustalenie ojcostwa i gówno mu do tego! nie badz ciamajdą! do roboty babo!! zawsze to kilkaste zlotychj wiecej...idz do opieki zapytaj dsie co mozesz zrobic! nie dawaj gnjowi satysfakcji!

Gość emma baton
Ojcostwo możesz ustalić sądownie i ścigać go o alimenty bieżące i zaległe. Do dzieła zamiast marudzić.

Gość sierramaestra
14:41 [zgłoś do usunięcia] emma baton costamcostam przecież ja się nie gniewam ale tak to jest jak się daje d**y nieodpowiedzialnym gnojom. zamknij morde ! jak cie cipka swedzi to sie kołkem albo grabiami podrab albo wylecz grzyba debilko!

Gość costamcostam
pewnie jestes jeszcze młoda, dasz sobie rade.. dziecko podrosnie, bedziesz mogła isc do pracy.. trzeba przepękać zime i poczekac az miną te święta.. a mała jest chora ze musisz wydawac miesiecznie 100 zł na leki?

a co dostane wiecej niz 800 zl miesiecznie? Mala podrosnie i chce isc do pracy jak najszybciej A gnoja nie bede sie prosila o pare groszy bo i tak niebedzie placil zadnych pieniedzy

nie chcesz zniszczyc mu kariery? koleś chyba byl swiadomy, ze to niebezpieczna zabawa z ryzykiem ciazy? nie wiem na co Ty czekasz..on teraz sobie chodzi gleboko w dupie ma ciebie gdzies i dziecko, a ty myslisz jak to bedzie?? do parteru go!

Gość costamcostam
ale tu nie chodzi o proszenie sie, tylko o walczenie o swoje! wolisz zyc tak jak teraz niz troche go przydusic i miec pieniądze? pewnie, zrobisz tak jak uwazasz, ale powinnas sie nad tym zastanowic

Gość emma baton
To nie Ty dostaniesz alimenty tylko Twoje dziecko. Walczysz więc o pieniądze dla dziecka a nie dla siebie. Ale... byłaś głupia że bzykałaś się z takim gnojem, jesteś głupia że go nie ścigasz o alimenty i będziesz głupia bo z biedy nie zmądrzejesz. 🖐️

Gość sierramaestra
wieszz co dziewczyna:o ty se tak biede klepiesz z wlasnej winy wiecej niz 800 zl nie dostaniesz ale jakies 300-400 napewno plus te 800 zl to chyba wychodzi nie ma sumka:o duma sie teraz bedzie unosic:o to sie unos i klep sobie biede:o 🖐️

Gość costamcostam
emma jakbys nie zauwazyła, to nie dała mu po prostu d***, była z nim 3 lata, a to ze sie okazał palantem to nie jej wina. twój obecny chlopak, narzeczony, mąż w kazdej chwili równiez moze okazac sie takim ch**** i ty na to nic nie mozesz zdziałac

Gość myszka miki i reszta...
słuchaj dziewczyno... ja nie jestem biedna, ale jednak zarobki na papierze mam zerowe i mam dziecko. tydzien temu bylam w moprze w moim miescie i wczoraj dostalam decyzje...zasilek celowy 400zł i zasilek okresowy 450 zł, i tak mozna co miesiąc...korzystasz z tego? do tego zasilek z tyt.samotnego wychow.dziecka - 170zl, zasilek na dziecko - 91 zł... jesli chodzi o zywnosc - placowki katolickie wydaja paczki zywnosciowe codziennie , ubrania - PCK i podobno wcale nie zniszczone....jesli brakuje ci sprzetow w domu, mozesz napisac podanie do Mopru/Mopsu i mozliwe ze dostaniesz bon na zakup... ewentualnie złoz wniosek w UP na dofinansowanie dzialalnosci gosp.wymysl cos ciekawego, moze to bylaby szansa na nowe zycie:) Pozdrawiam i życze powodzenia:)Nie zamartwiaj sie, los w koncu sie odmieni:) Wesołych Świąt i wszystkiego najlepszego na Nowy Rok - niech bedzie pełny rozwiązan, które zmienia twoje zycie, szczescia i zdrówka:)

Gość fdsfds
a ja mam inne pytanie . Skad masz internet skoro cie na niego nie stac ?

Gość fdsfds
zrezygnuj z internetu a bedzie cie stac na kurtke

on nie chcial uznac dziecka bo mu to kariere zniszczy Bylam u adwokata i powiedzial mi ze niestety tamten nic nie ma wiec i tak niedostane wiecej niz 800 zl

Gość coś Ty kręcisz
:o

na internet chodze do znajomej Bylam juz u mnie w parafii prosilam ksiedza o pomoc powiedzial mi ze nie mam na co liczyc nawet mi malej nie ochsci

tzn z czym krecem bo jakos nie rozumiem

Gość ttttttttttttttaaaaaaaa
Mnie mimo wszytko ten dostęp do Internetu nie pasuje. Chodzisz do znajomej, żeby sobie na kafeterii popisać??

Gość ttttttttttttttaaaaaaaa
"słuchaj dziewczyno... ja nie jestem biedna, ale jednak zarobki na papierze mam zerowe i mam dziecko. tydzien temu bylam w moprze w moim miescie i wczoraj dostalam decyzje...zasilek celowy 400zł i zasilek okresowy 450 zł, i tak mozna co miesiąc...korzystasz z tego? do tego zasilek z tyt.samotnego wychow.dziecka - 170zl, zasilek na dziecko - 91 zł..." Czyli rozumiem, że Ty/Twój mąż pracujecie na czarno i dodatkowo ciągniecie kasę od państwa??

raz na jakis czas pojde ona ma takze coreczke i meza czyli normalna rodzine chce zeby mala mogla poczuc jakis normalny dom

Gość malinaaaa987
a gdzie mieszkasz???